Renault Forum Srbija
03.04.2020. - 12:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:
 
Registracija - Zahtevane informacije
Izaberite korisničko ime:
Koristi se samo za identifikaciju SMF-u. Možete da koristite specijalne karaktere nakon što se prijavite, menjanjem vašeg prikazanog imena u profilu.
E-mail:
Morate da unesete ispravnu e-mail adresu.
Izaberite lozinku:
Potvrdite lozinku:
Vizualna potvrda:
Ukucajte slova prikazana na slici
Ukucajte slova prikazana na slici
:
Auto:
Automobil koji vozite
Zanimanje:
(optional)
SVAKO NEPRIDRŽAVANJE USLOVA I PRAVILA KOJA SLEDE U NASTAVKU ĆE BITI SANKCIONISANO!!!

U ime svih administratora, moderatora i trenutnih članova želim vam dobrodošlicu na Renault Forum Srbija

Molimo vas da pročitate pravila ponašanja i uslove registracije. Pravila su smišljena da povećaju kvalitet i verodostojnost foruma, te održe red.


-=USLOVI REGISTRACIJE=-


1. Forum je namenjen ljubiteljima i vlasnicima Renault vozila, kao i onima koji nameravaju da to postanu u bližoj budućnosti.

2. Pri registraciji obavezno je uneti podatke koji se od Vas traže: datum rođenja, lokaciju i e-mail adresu koja ostaje tajna i dostupna samo administratoru foruma.

3. Ukoliko ne unesete sve tražene podatke bićete prvo upozoreni, a potom će Vaš korisnički račun biti izbrisan nakon 7 dana. Vaše podatke možete menjati putem opcija u Vašem profilu koja će Vam biti dostupna nakon uspešne registracije. Nalaze se u sekciji "Informacije profila na forumu".

4. Prvi post na forumu mora biti kratko predstavljanje u delu foruma "Novi članovi", gde ćete napisati par reči o sebi, te će Vam članovi poželeti dobrodošlicu. Takođe Vas molimo da napišete kako ste saznali za forum (preko pretraživača, prijatelja ili nesto treće). Posle uspešnog predstavljanja postaćete punopravni član foruma i biće Vam omogućen pun pristup forumu.

5. Avatar (ikonica uz vaš nickname) nije obavezan ali ako ga stavite mora biti slika jednog dela ili celog Renault automobila koji trenutno vozite ili ga vozi neko od članova Vaše porodice.Avatar može biti i slika Renault auta koji ste vozili ali koji, iz nekih razloga, više nije u voznom stanju. Slika Renault auta koji ste otuđili, Clio V6, Megane Sport ili slične "zverke" koju bi želeli imati ne sme biti avatar, kao ni tuđi tunirani automobili. Takođe molimo korisnike da ne koriste generisane avatare koji su ponuđeni u sklopu foruma.
Maksimalne dimenzije avatara su 180x180 pixela. U slučaju nejasnoća ili problema, obratite se nekom od moderatora na PM.


-=PRAVILA PONAŠANJA=-


1. Slobodni ste da postavite svako pitanje, otvorite novi "topic". Obratite pažnju da novu temu otvorite u onom podforumu u koji spada.

2. Koristite Pretragu foruma jer je velika šansa da odgovor na vaše pitanje već negde postoji. Ovo se posebno odnosi na teme "koje gume kupiti" i sl.
Nije dozvoljeno otvarati duplirane teme. Ukoliko naslov i sadržaj teme nisu u skladu sa ovim, moderatori zadržavaju pravo da istu izmene ili uklone, bez upozorenja.

3. Strogo je zabranjeno pisanje postova velikim slovima osim prvog slova u rečenici. Pisanje postova velikim slovima će se smatrati vikanjem. Poruke na forumu se isključivo pišu latinicom. Nije dozvoljeno citirati prethodni post u celini.

4. Zabranjen je "Double posting", odnosno pisanje posta za postom od strane jednog te istog člana u jednoj temi. Ako se nečeg naknadno setite a već ste postovali, zato postoji opcija "Izmeni poruku" pomoću koje možete editovati vaš post a ne da pravite dva posta za redom. Svaki korisnik foruma će prvo biti upozoren a ako i dalje ne bude poštovao ovo pravilo post će biti obrisan a korisnik sankcionisan.

5. Na forumu vrede sva uobičajena pravila kulturnog ponašanja. Diskusije i neslaganja su suština foruma, no neprimereni ispadi, prostačenje, pretnje i sl. zaslužiće određene sankcije.

6. Da bi se forum kasnije mogao koristiti kao referenca, u obavezi ste da se držite teme "topica" u kojem "postujete", ne idete u Off Topic, odnosno da ne skačete na drugu temu. Ukoliko primetite da je neki Vaš "post" nestao, velika je šansa da ga je obrisao moderator koji je ocenio da on ne prati temu i da mu tu nije mesto.

7. Strogo je zabranjen razgovor o politici, svaki oblik vređanja - verski, rasni, nacionalni...

8. Strogo je zabranjeno stavljanje linkova do bilo kakvog piratskog software-a. Svi postovi u kojima je stavljen takav link će biti obrisani, a član foruma koji je taj link stavio sankcionisan.

9. Veličina potpisa je 250 karaktera. U potpise je dozvoljeno stavljanje jednog smajlija ili jedne gif animacije, linkova foruma, firmi, preduzeća… sa kojima je sam Forum ostvario saradnju. Dozvoljeno je stavljanje slika veličine 500 x 75 pixela. Takođe je dozvoljeno stavljanje ličnih linkova sa youtube-a. Zabranjeno je stavljanje fotografija i provokativnih tekstova. Svaki neprimereni sadržaj i komercijalni sadržaj bez dogovora sa Administracijom foruma u potpisu će se brisati.

10. Članovi koji se ne loguju tri meseca od poslednjeg logovanja na forum biće automatski izbrisani, kao i članovi koji se u roku od 7 dana od dana registracije ne predstave u delu foruma Novi članovi. Naravno, svakome je omogućeno da se ponovo registruje.

11. Davanjem svog korisničkog imena i šifre drugim korisnicima foruma, imaće za rezultat trajnu zabranu pristupa forumu. Svako iznošenje informacija iz foruma namenjenih samo određenim grupama ljudi će biti sankcionisano.

12. Warnovi služe kao upozorenje članovima od strane Administratora ili Moderatora i svaki član vidi samo svoj Warn (samo Admin i Modovi vide svima). Warn se može dobiti zbog nepoštovanja bilo kog od gore navedenih pravila i prvih par Warn-ova nema posedica, a dotični član i dalje pravi probleme ili nepoštuje pravila sledeći korak je onemogučavanje slanja poruka na forum a nakon toga ide i izbacivanje sa istog. Svaki član koji dobije Warn može vrlo jednostavno saznati i zašto ga je dobio.

13. U slučaju da ste kažnjeni, rasprava s moderatorskim i administratorskim timom preko foruma NE DOLAZI U OBZIR. Ako ste nezadovoljni odlukom i činjenicom da ste kažnjeni, žalite se administratorima i moderatorima preko PM-a a ne preko foruma!!!

14. Ukoliko imate neki problem ili pitanje vezano uz forum obratite se moderatorima ili administratorima koji će vam rado pomoći.


-=PRAVILA OGLAŠAVANJA=-


Komercijalno reklamiranje na forumu/komercijalni oglasi:,

Niko neće da plati reklamu ali mu ona dobro dođe. Na žalost moramo Vam reći da mi nismo ovo pravili da bi se Vi reklamirali besplatno. Moderatori mogu i ukloniće svaku poruku ili bilo šta što je reklama firme, usluge, komercijalne prodaje i sve što procene da je reklama. Nikovi koji su imena firmi ili sajtova, takodje nisu dozvoljeni.
Ukoliko imate potrebe i želje da se reklamirate možete se obratiti administraciji na PM

Mali oglasi:

Namenjeni su za članove foruma. Nisu dozvoljeni komercijalni oglasi bez prethodne konsultacije sa moderatorima. Više informacija oko oglasa možete pogledati u "pravila i uputstva za male oglase". Svaki oglas se odobrava od strane moderatora. Moderatori imaju pravo da ne odobre oglas ako smatraju da je komercijalan ili nije u skladu sa pravilima malih oglasa.Želimo Vam prijatno druženje na Forumu

Uprava Foruma

Renault Forum Srbija
Fotoaparati
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 12 upita.
anything