Zanima me da mi date jedno objasnjenje...Slazem se da auto reba da potrosi jedan deo goriva da proizvede preko uredjaja vodonik.Sve sto navodite je tacno ali jedna stvar mi nije jasna oko vase price...Auto radi pa radi ,trosi pa trosi,haba se i proizvoi trenje ima gubitke dal imao HHO generator ili ga nemao.Pa smatram ako auto vec radi sto nebi o istom trosku i proizvodio neki dodatak gasa,pogotovu sada kada je led tehnologija zastupljena kod dosta vozila i automatski su alternatori rastereceni....O HHO generatorima nemam neko posebno misljenje,poznajem ljude koj su imali pa su skidali sa kola jer nisu imali neke efekte pak ima onih koj se sa time hvale,dosta njih tvrdi da je vozilo sa HHO generatorom startnije i jace poteze al to kazu do 2000 obrtaja.Po raznim forumima ima raznih prica konkretno i po americi su ljudi dosta posvetili tome paznju,znaci mora da ima nekog efekta...
Kada upališ auto, on radi na oko 800 obrtaja u leru, kada upališ klimu obrtaji padnu na 700, tih 100 obrtaja odu na rad klime, dok voziš sa klimom, na primer na 3000 obrtaja, bez klime bi bilo oko 3100, tako i sa HHO generatorom, deo obrtaja ode na njegov rad a samim tim što konverzija nije 100% efikasna imaš samo gubitke.
Na primer neki motor 2.0, on na 3000 obrtaja pojede 3000 litara u minutu mešavine vazduha i goriva, koliko taj HHO može da napravi gasa u jednom minutu? Može li ta mala sprava da napravi 300 litara u minutu vodonika i kiseonika za 10% uštede u gorivu.