Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Renault Forum Srbija
03.09.2014. - 06:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:
 
Fotoaparati 15% na proizvode iz programa Renault boutique - samo za clanove RFS u AK Francuz! AK Francuz, sponsor treceg skupa RFS u Jagodini
Stranice: Prev 1 ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 70 Next   Idi dole
Autor Tema: Turbina- Problemi i saveti (opsta tema)  (Pročitano 113304 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Filip
VIP
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 32
Lokacija: Beograd
Auto: Fluence 1.6 16v
Poruke: 778


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


WWW
« Odgovor #120 poslato: 27.09.2010. - 22:25 »
Podeli temuIdi gore

Ja sam od nekih ljudi cuo da su jako losi i da fusere... Pricao sam sa likom na sajmu automobila i detaljno ga pitao sta rade, nasta mi je on odgovorio da oni samo elise menjaju a da osovinu i lezajeve ne diraju, tako da me ne cudi prica da je bas elisa vrisnula i da samo nju treba zameniti?! Najcesce vrisnu lezajevi, pa osovina dobije luft i onda se cuje zvizdanje i u tom slucaju mora sve da se vadi...
Kako se to cisti turbina, tj sta se tu cisti? A pregled i stelovanje kod slobe na savskom nasipu je besplatan, bez obzira da li mu ostavljas pare ili ne, ja sam ga smarao dva puta da mi podesava pritisak na wastegateu, a posle price sa njim bilo mi je zao sto se nisam ranije dogovorio sa njim, posto je mogao da pripremi turbinu za cipovanje, tj da stavi malo drugacije elise koje su bolje za veci pritisak... al jbg...
Sačuvana

Clio2 ph2 dci + Fluence 1.6 16v ph1
stars
Clio
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 39
Lokacija: Kula
Auto: RENAULT LAGUNA KARAVAN
Poruke: 63



« Odgovor #121 poslato: 01.10.2010. - 19:06 »
Podeli temuIdi gore

Evo da ozivim konacno malo ovu temu jos malo,turbina je remontovana u Uzicu(350e),zamenjeno ulje,filteri,izduvano je sve sto je trebalo da se ocisti i izduva,interkuler,egr,izduvna grana...sve sve...Sto se turbine tice sve je sad ok,e sad dolazi ono ALI  :bigl:problem je da i dalje "teta" javlja problem "fault in fuel injection...",sve moguce prikljucke smo proverili nijedna cev ne pusta nigde,svi kontakti su ocisceni...doslo se do nekog zakljucka da se dizne provere....inace lagunica fino ide do nekih 110 i onda se lagano ulenji i "teta' javi gresku.......inace na leru se cuje da kao nesto stekce,ali nije to ni stekcanje,neznam kako bih opisao taj zvuk....mozda je jedna dizna zaprljana....sta Vi kazete...
Sačuvana
Misa
Twingo
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 31
Lokacija: Leskovac
Auto: Reno laguna 1.9dci karavan
Poruke: 7


« Odgovor #122 poslato: 23.10.2010. - 01:26 »
Podeli temuIdi gore

Ljudi,pomagaj te!:)
Auto nece da da vuce kako treba,pogotovo na uzbrdici! upali se lampica i mogu da stiskam gas koliko hocu,ona ne prima...
Jedan majstor mi je rekao da je signal za turbinu,zamenio sam ali opet isto...
Onda su krenule pretpostavke majstora,protokomer,pa turbina itd.
Sačuvana
stars
Clio
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 39
Lokacija: Kula
Auto: RENAULT LAGUNA KARAVAN
Poruke: 63



« Odgovor #123 poslato: 23.10.2010. - 11:34 »
Podeli temuIdi gore

Evo ovako Miso,nisam pisao par dana na ovu temu,nisam imao vremena itd...Kod mene sam imao slican problem,odnosno isti!Isto sam tako stiskao gas al dzaba...nema snage.Isto su mi kod Zeravice rekli da je protokomer,koji sam zamenio i opet se ista greska pojavila(na boardu je fault in fuel injection),otisao na dijagnostiku kod lokalnog majstora,poneo sam papire sa dijagnostike od "Zeravice" gde sam mu rekao da je KOD greske 1815. i koja se ispisuje kao pretvarac tlaka,regulacija tlaka punjenja!E,cim je procitao majstor je rekao da je u pitanju nesto do turbine(vrsio remont pre dve nedelje),i ustanovio je da je problem sto turbina ne ukopcava uopste!U pitanju je neki prekidac ili sta li je to vec(slikacu pa cu postaviti),koji treba da ukopca turbinu.Kada smo ga direkno povezali auto je isao ko munja i povratio je snagu!Takode treba proveriti i sve instalacije i vazdusne i elektro da nevuce negde fals vazduh ili ako su zice negde ostecena itd...Nadam se da sam nesto pomogao!Proveri prvo ove stvari pre kupovine protokomera!Naravno pravo na dijagnostiku!
« Poslednja izmena: 22.01.2013. - 19:50 direstraits » Sačuvana
Misa
Twingo
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 31
Lokacija: Leskovac
Auto: Reno laguna 1.9dci karavan
Poruke: 7


« Odgovor #124 poslato: 23.10.2010. - 14:10 »
Podeli temuIdi gore

Majstor mi je rekao da je direkno povezao turbinu,i opet isto...(Naravno ja tu nisam bio prisutan).Izgleda cu morati u ponedeljak za Nis,kod Krunica-ovlascenog servisera...
Sačuvana
stanci
Megane
****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 38
Lokacija: NOVI SAD
Auto: scenic 1.9dci `07.god
Poruke: 886



« Odgovor #125 poslato: 27.10.2010. - 12:04 »
Podeli temuIdi gore

Gubis pritisak, veci je protok, treba mu vise vremena da postigne sigurnu radnu temperaturu, pogresno mesa hladan vazduh... valjda tako to.
Tako je! Ne valja skidati katalizator nikako,  jer onda razdesis fabricko podesene parametre ulaz-izlaz. Sta to znaci na duge staze za motor   Za ekologiju manje-vise
Sačuvana

i takoo...
mali_veseljak
Modus
***
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 35
Lokacija: Laktaši
Auto: Laguna II 1.9dci
Poruke: 404


« Odgovor #126 poslato: 27.10.2010. - 12:09 »
Podeli temuIdi gore

MIslim da niste u pravu. Znam brdo ljudi koji su na raznim automobilima skinuli katalizator. Ja sam svoj skinuo zato sto je bio skroz zacepljen. Auto ide osjetno bolje posto ga je zacepljeni katalizator gusio. MIslim da je bolje bez kat. nego sa zacepljenim. Tada nema dovoljnog protoka i nabija pritisak u crijevima. Naravno...mozda i nisam u pravu.

Druga je stvar kod onih koji imaju sonde prije i poslije katalizatora (kod mene ih nema). Tada auto nece raditi kako treba.

Ja sam vadio sace i vratio lonac. neki izbace lonac i stave cijev.
« Poslednja izmena: 27.10.2010. - 12:13 mali_veseljak » Sačuvana
dzabana007
Twingo
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 28
Lokacija: Novi Sad
Auto: Renault Megane 1.9dci 2001g
Poruke: 24



« Odgovor #127 poslato: 27.10.2010. - 21:32 »
Podeli temuIdi gore

Primetio sam da kad predjem 2000 obrtaja turbina (ili nesto slicno) pocne da zviždi prilicno glasno. Svidja mi se kako se cuje (kao neki sportak) ali me brine to sto znam da na golfu II GTD kada ima taj zvuk onda je turbina pri kraju. Vozio sam nekoliko megana II sa 80 i 85KS i nijedan nije imao takav zvuk a ovo mi je prvi da se tako cuje. Da li neko jos ima isti motor sa 105KS i da li to normalno da se tako cuje???
Sačuvana
IsNoGood
Laguna
******
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 29
Lokacija: Beograd
Auto: Scenic II, Scenic III
Poruke: 3.292



« Odgovor #128 poslato: 27.10.2010. - 22:23 »
Podeli temuIdi gore

I kod mene zvizdi na Scenicu sa tim motorom nekoliko puta glasnije nego sto se cuje turbina na Cliu. Ovde se cuje i kada pustim gas - meni se zvuk svidja, jedino lepo kod zvuka dizela 
Sačuvana

Glup i bezobrazan - dobitna kombinacija! Samo mozda dobijes nesto sto bas i ne zelis...
dzabana007
Twingo
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 28
Lokacija: Novi Sad
Auto: Renault Megane 1.9dci 2001g
Poruke: 24



« Odgovor #129 poslato: 28.10.2010. - 11:45 »
Podeli temuIdi gore

Auto vuče najnormalnije kad se pritisne gas, motor je suv, nigde ne baca ulje. Mozda je tako fabricni podesena turbina, čim i ostalima sa tim motorom pravi isti zvuk.
Sačuvana
Panta011
Espace
*******
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 42
Lokacija: Beograd
Auto: Laguna 3 ST 2.0 dCi 110kw
Poruke: 5.997



« Odgovor #130 poslato: 28.10.2010. - 12:43 »
Podeli temuIdi gore

Ma opusteno I meni se isto cuje a sve je OK sa motorom i oko njega.
Sačuvana

Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.
mali_veseljak
Modus
***
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 35
Lokacija: Laktaši
Auto: Laguna II 1.9dci
Poruke: 404


« Odgovor #131 poslato: 28.10.2010. - 16:50 »
Podeli temuIdi gore

I meni se na 1.9dci cuje i tako vec 2 god koliko je kod mene.
Sačuvana
mtodic
Twingo
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Lokacija: Beograd
Auto: Renault megane 2
Poruke: 20


« Odgovor #132 poslato: 28.10.2010. - 19:24 »
Podeli temuIdi gore

Turbina treba mnogo da vristi pre samog stradanja,tj konstanto
Sačuvana
Mikely
Modus
***
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 22
Lokacija: Beograd
Auto: Renault Megane 1.9dCi
Poruke: 458



« Odgovor #133 poslato: 28.10.2010. - 19:29 »
Podeli temuIdi gore

Cuo sam da ljudi kazu da je to potpuno normalno, da ona i treba da ima takav zvuk jer se tako cuje zdrava turbina, cak sta vise kazu da bi pri gasu do poda trebao da kuljne crn dim, ali u voznji ne sme, ali ja ne delim misljenje, ja bi na tvom mestu to proverio...
Sačuvana

Ne pobedjuje onaj koji ne ume da gubi...
IsNoGood
Laguna
******
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 29
Lokacija: Beograd
Auto: Scenic II, Scenic III
Poruke: 3.292



« Odgovor #134 poslato: 29.10.2010. - 00:06 »
Podeli temuIdi gore

Igrom slucaja imam 2 dci 1.5 i znam da se na ovom od 106ks turbina cuje mnoooogo jace nego na verzijama od 65, 68, 82 i 86ks. Zvizdi u svakom trenutku, bas lep i karakterisitcan zvuk. Nas par sto vozimo isti motor je odmah prepoznalo o cemu se radi jer ja jos ni na jednom dizelu nisam cuo tako specifican zvuk turbine pa sam se i sam cudio u pocetku.
Sačuvana

Glup i bezobrazan - dobitna kombinacija! Samo mozda dobijes nesto sto bas i ne zelis...
Stranice: Prev 1 ... 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 ... 70 Next   Idi gore
 
Prebaci se na:  


Renault Forum Srbija
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.261 sekundi sa 42 upita.
anything