Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Renault Forum Srbija
21.11.2019. - 20:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:
 
Stranice: Prev 1 ... 26 27 28 29 [30]   Idi dole
Autor Tema: Problem sa ABS-om - ABS lampica  (Pročitano 193990 puta)
kosjerac i 1 gost pregledaju ovu temu.
marko012po
Twingo
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 25
Lokacija: Požarevac
Auto: Renault Clio 2 ph2 1.4 16V 72KW K4J
Poruke: 37



« Odgovor #435 poslato: 18.09.2019. - 15:34 »
Podeli temuIdi gore

Majstor sumnja da je menjana poluosovina i da je stavljena od drugog modela te se prsten koji je na samom kraju razlikuje tj. nema isti broj zuba. To ce se proveriti svakako nego nisam vremena imao.
Takođe imam problem sa klapnom gasa, kako barem greska kaze. Kada se startue auto, pali na pola kljuca sto se kaze i bez verglanja, ali obrtaji od nekih 300 pocinju polako da rastu j kroz par sekundi stignu do nekih 900 gde ostaju sve dok se auto ne zagreje kada padnu na 500 u leru, a znaju i da odu i ispod toga. Jako me nervira to jer auto zvuci kao da ce se ugasiti svakog trenutka, a gas prima sasvim normalno. Da li je možda problem obrtaja motora povezan sa brzinom?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sačuvana

Stranice: Prev 1 ... 26 27 28 29 [30]   Idi gore
 
Prebaci se na:  


Renault Forum Srbija
Fotoaparati
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
Stranica je napravljena za 0.093 sekundi sa 23 upita.
anything