Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.

Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila > Styling

Styling & I.C.E. linkovi

(1/10) > >>

Cici:
Molim vas da ovde stavljate sve korisne linkove koje znate, na kojima se može naći dodatna oprema za Renault automobile. Bilo bi lepo da pored linka napišete za koje je modele ta oprema. Ova tema je namenjena prvenstveno styling i tuning dodacima koji se mogu nabaviti, ali ako bude bilo potrebno i tema ode u tom pravcu, biće premeštena u podforum o delovima i opremi za Renault automobile. Znači, stavljajte linkove ka styling elementima, oprugama, felnama, playerima spec. za Renault automobile i svemu ostalom...


Ja lično nisam naišla na puno linkova, ali mi je ovaj ostao memorisan i tamo povremeno odem da vidim šta ima novo. Imaju opremu za sve Renault modele, od opruga do full kit-a.
Evo linka... http://www.k-tecracing.com/

Sigurna sam da se može naći nešto još korisnije i dostupnije za nabavku, pa počnite... Nadam se da ćemo puno pomoći jedni drugima :)

Exception®:
ELIA, imaju predstavništvo u Čačku :hihi: BTW, auspuh za Clio III 600 lakih €vrića :banghead: :celb1:

Click:
Evo nesto od original dodatne opreme

http://www.bonyautomobiles.com/accessoires/index.html

nebojsa:
uuuuu ovaj link je brutalan, a zna li se kako moze i preko koga da se nabavi?...mislim jer moze preko nasih uvoznika?

Click:
Renault boutiques, znaci ovlasceni koncesionari bi morali to da naruce. Imas od toga nesto i u HIT-u, video sam recimo Valeo senzore za parkiranje od oko 7500 din.. Sa nasim popustom  :fucka:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju