Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.

Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila > Styling

Presvlake

(1/57) > >>

Click:
Potaknut pricom sa IsNoGood-om danas na meet-u, obecao sam da cu staviti telefon coveka koji je meni sasio presvlake po meri.
Bitno je da koristi originalne materijale (restlove materijala u autoindustriji). Za vecinu modela ima mere i ono sto je najbitnije, ako nema mere za vas auto, ne vadi prednja sedista kao drugi (zbog jastuka). Cena je 80 evra.
Telefoni 064 328 44 95   063 856 17 50

Jako lepo radi, nije reklama i obozava svoj posao i automobile uopste.

Evo slika kod mene

Dogac:
80 ojro komplet?
Nije skupo a extra izgleda!  :too:

Exception®:
Stvarno dobro izgleda, već sam to video :yeah:. NHF, ali meni to jednostavno ne ide u glavu. Uradio si presvlake da sačuvaš original sedišta. Za koju godinu ćeš npr. prodavati Megane-a. Na volanu, ručici menjača, papučicama će se videti tragovi upotrebe ali će ti sedišta biti kao iz fabrike... Mislim :wtf:, zamisli šta bi ti, ja ili neko treći kao kupac pomislili :celb1:?

IsNoGood:
kod mene su b(j)ezh sedista i sva su vec prljava pa mi zato i trebaju neke presvlake koje mogu da se skinu i operu...

Exception®:
Evo stvari koja rešava problem. Ja sam ostao zapanjen kako je dobro. Doneo mi Danijel iz ZG-a. Inače, naprskaš penu i samo obrišeš krpom. Stvarno je stvarčica :oo:. Meni je sve fleke sa sedišta skinulo, nešto neverovatno :hail:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju