Ja bih vam pre preporucio da birate navigaciju prema kartama oblasti gde nameravate ili vec putujete. Dzaba navigacija ako nemas mape. Ziv primer je Carminat u Srbiji.
Manje vise, svaka je dobra, razlikuju se u par bitnih stvari.
A to za pdf, filmove... pazi kada ne poznajem nikoga ko to koristi na GPS-u nakon kupovine

Iskreno, ovaj moj nisam ni gledao sta ima i da li ima.
Najbitnije je da nema bagovit softver, dobro pokrivanje sto se tice mapa, kvalitetan prijem GPS signala, punjac za auto i drzac za staklo i (jedna od bitnijih stavki) veliku memoriju i/ili mogucnost prosirenja. 4.3" je sasvim, sasvim ok.
Moj savet je da pogledate da li uredjaj podrzava SDHC standard inace cete ostati uskraceni za mogucnost da stavite karticu vecu od 2gb u njega.
Ja sam oduvek bio zadovoljniji Garmin mapama, posebno po inostranstvu, iGO je po meni tu autsajder. Po Srbiji, sarenoliko, ali bar mi Garmin pouzdanije i preciznije radi, pa ne cujem 28 puta od Kraljeva do Zlatibora da preracunava put kojim idem

iGO me je nekoliko puta tako dobro uradio, da mu ne verujem vise nista

Jedan primer je, od Dusanovca, Ustanicka do Palmoticeve:
Bulevar JNA-Slavija-Kralje Milana.
Tu pocinje show: provukao me je pored garaze ispod skupstine grada na Bulevar.
Potom me je bulevarom vodio uz Bulevar, od grada.
Trazio da uradim polukruzno na raskrsnici Bulevara i Kneza Milosa (inace je zabranjeno i stoji plavac) pa sam skrenuo levo.
Onda mi je trazio da uradim polukruzno kod Kosovske (gde je zabranjeno levo i takodje stoji plavac)
Sisao sam dole u Dzorza Vasingtona dok je jos preracunavao
Onda je izracunao da idem u 29. nov

Tu mi ga je bilo dosta i sam skrenem levo onom malom ulicom, izadjem na Hilandarsku, pa gore kroz Vlajkovicevu do Kosovske i onda u Palmoticevu.
Nisam hteo da ga pustim, ali kladim se da bih i Trg obisao

Nemojte da ga pravdate, najkraci put, najbrze vreme... ne sme da vodi tamo gde je zabranjeno, posebno u centru BG-a, a nije racunao ni najkraci put ni najbrze vreme...