Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
A

Renault fabricke felne

Započeo AccA, 24.03.2008. - 12:28

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lence

Citat: IsNoGood poslato 23.06.2009. - 01:32
Mene su izasle 450e, bez srafova i sigurnosnih srafova.

Jos mi reci da je tvoj Clio koji cesto parkira blizu mene, sa isto lepim felnicama. Videh da ga decko vozi...

Par puta jesam parkirao, ali nisam ja sa lepim felnicama, za sada sam jos uvek "Celicni Clio"  :zubo: ali jurim neke felnice, u obzir mi dolaze neke OZ slicne tvojim ili Renault 5-okrake ili neke sa ravnim kracima (nesto slicno, ako vidjas SAAB 93 sa 17", cesto se parkira oko tog coska - njegovim felnama)

Cherokee

Pa nece biti 4x107.5 ili tako neka uvrnuta dimenzija, nije to Mazda  :vidiga1:

Pa cek, jel te tvoje su iste kao sto ima i Goxy na crvenoj Storiji , mislim model posto znam da su njegove bele?  :??:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Exception®

Moj Clio je lepši od Iznogudovog jer sam ja admin :bigl:...

...koji će uskoro dati ostavku :place:
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

:celb1:

Iste su, samsu njegove za Rally (WRC) a moje za kruzne trke (GT). Postoje jos i GT crne boje.

Ex, nemoj da se ja kandidujem  :celb1:

Cherokee

Au jea Clio sa 1.2 motorom vozi Rallye  :bigl:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Exception®

Citat: IsNoGood poslato 23.06.2009. - 11:23

Ex, nemoj da se ja kandidujem  :celb1:

Slobodno, tebi verujem(o) :respect:

ΕΛΛΑΣ

Blazar

Citat: mupe poslato 04.12.2008. - 08:29
Vidiš... ovde nema mojih felni, a fabričke su, kao na ovoj laguni sa neta

ove felne su pretjerano dobre i rado bi ih stavio na moju lagunu, ali dje da ih nadjem i jos kad bi mogao moje 16'' da zamijenim sa ovim ko na slici to bi bilo uf? I interesuje me jesu li ovo 16'' ili 17''?

Stragi21

To su 17,idu sa motorom 2.0T u dinamique opremi...
Opasno izgledaju

Malivuk612

samo mi se cini da ih mupe ima na 1.9 dCi...  :fucka:

mire

Da, ja ih imam na 1.9 dCi u privilege opremi. :) Doduše, ceo auto kao da je dynamique, jer ima 17' felne i kadice. Vidim s vremena na vreme ove felne i na drugim lagunama. Onako, skromno i potpuno subjektivno ;) na mojoj najbolje stoje - ista boja kao ova na slici. :)

Stragi21

Citat: Malivuk612 poslato 27.06.2009. - 01:07
samo mi se cini da ih mupe ima na 1.9 dCi...  :fucka:
moze se staviti i na DTI ako hoces :rotfl:

To najmanji problem,zna se uz sta su isle...
Ako je kolega mupe kupio novu lagunu pa po narudzbini stavio te felne :ok: a ako kupljena polovna sigurno su skinute negde

Blazar

Znate li neka mjesta u BG dje mogu da se nadju polovne alu felne za renault?

Ilic-PA

ovi sto rade sa felnama, retko kad dobiju original felne, najbolje ti da odes na neki auto plac, i da se dogovoris da kad dotera nekog  :renault: da njega skrati za alu felne, a tebi proda, i dobro svima... ;)
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

Blazar

P' D' to nebi bilo lose da se odrati tako.   :evil:

mire

Citat: Stragi21 poslato 27.06.2009. - 20:20
To najmanji problem,zna se uz sta su isle...
Ako je kolega mupe kupio novu lagunu pa po narudzbini stavio te felne :ok: a ako kupljena polovna sigurno su skinute negde

Da, te felne su po defaultu išle na 2.0T, ali su mogle da se poruče i uz bilo koju drugu verziju. Moj auto jeste polovan, ali nije kupljen na placu pa pretpostavljam da je predhodni vlasnik bio taj ko je poručio...