Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: panorama krov pusta vodu

Započeo boki01, 26.09.2008. - 01:35

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vesnadragan

Hvala na iscrpnom odgovoru....što se tiče cijene meni je bitna samo ka komšija što bezbolnije prodje....dala sam mu rok do ponedeljka....više nemogu čekati....mislila sam da će ovde već neko znati gdje ima malo jeftinija panorama....

vesnadragan

Naručila sam panoramu u servisu....ali nije mi nešto jasno...kada sam je naručila onaj tamo ''Čiko'' mi rekao kao moram mijenjati i kočnice i još kao nešto jer to kao sve ide uz panoramo....mislim nou-koment....Ja mu kažem promijeni ti meni samo što sam naručila a on hoće da mi uradi servis imam osjećaj.....

chika.doctor

Koje bre crne kočnice kao idu uz panoramu? Taj video žensko, pa misli daj da zaradim.. :doh:

Samo panoramu da menja, ništa drugo da ne pipa ako mu ne kažeš..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Stragi21

:hmm:
Nesto sto najvise mrzim da te prave budalom :mad:
JBT takve ljude treba odmah :cekicem:
Kad budes preuzimala kola prospi po krovu par kofa vode za svaki slucaj :celb1:

nenasan

Pa što ne promeniš,ko vele čjudi da razbiju maler a ne panoramu.
A možda su stvarno loše nikad se nezna.Šalim se,ali stvarno ,lik je morate mu priznati genijalan.

iggy1607

Pitaj ga da neće možda  večeru u restoranu i muzičku želju    :mad: :mad: :mad:
Nek ti odradi taj krov i nek bude srećan samo sa time. Ja takvima ne dajem ništa preko cene-kad je majstor normalan,uvek prebacim neki dinar,bar za kafu i pivo. Ovakve treba napu..ti.
Osećaj te ne vara-video žensko,pa ajd da te odere po dzepu.
Mali OT-bio sam svedok jedna godine u Šapcu u jednom servisu: žena dotera safrana,nešto melje u vožnji i ona traži menjač. Gazda servisa joj kaže da dodje sutra,i oni zamene ležaj točka i naplate zamenu menjača600e. Medjutim,onaj odozgo  :pop: gleda-firma propala i zatvorila se.  
Ne daj da išta diraju osim tog krova.
Kao što ti reče Stragi21-proveri po završetku,ali ne kofom već crevo sa šmrkom za zalivanje. Ako je sve uradjeno kako treba,unutra ne sme biti ni kapi vode.

Ilic-PA

Da li original panorama moze da pusti vodu?  :zubo:

Drugar gleda Megana sa panoramom pa je sav skeptican da mu ne procuri. ja kazem gde sme da procuri  :renault: je to  :kez:
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

Stragi21

Naravno da moze,zaboravis da zatvoris i eto vodice :rotfl:

Djuro

Citat: vesnadragan poslato 02.07.2011. - 08:50
Hvala na iscrpnom odgovoru....što se tiče cijene meni je bitna samo ka komšija što bezbolnije prodje....dala sam mu rok do ponedeljka....više nemogu čekati....mislila sam da će ovde već neko znati gdje ima malo jeftinija panorama....

:mad: Kod nas je samo daj Boze nekoga iskoristiti i kad mu je najteze!
U kojem su ti servisu to rekli?

Citat: chika.doctor poslato 04.07.2011. - 18:21
Koje bre crne kočnice kao idu uz panoramu? Taj video žensko, pa misli daj da zaradim.. :doh:

Samo panoramu da menja, ništa drugo da ne pipa ako mu ne kažeš..

:rotfl: Ovo necemo da komentarisemo...  :laugh:

iggy1607

Dobro Djuro,nećemo sad da zalazimo u same detalje oko pipanja  :kez:  Eba ga,i majstor je živa duša,naučila stoka svašta da pipka  :rofl: :rofl: :rofl:

vesnadragan

Stigla mi je panorama iz Francuske....znači prva polovina krova tkz. Šiber košta 365 eura sa ugradnjom....uglavnom hvala Vam svima na informacijama....ljubim Vas,,,,kissssssssss.....

Djuro

E dobro je nek se i to zavrsilo kako treba!  :hura:

A sad otvarajte temu da vidimo kako da spasimo malca od batine  :laugh:

vesnadragan

Mislim da su batine već legle.....hahahahha....

iggy1607

Citat: Djuro poslato 15.07.2011. - 15:38
E dobro je nek se i to zavrsilo kako treba!  :hura:

Da,sa renoom. A šta je sa  :dupe: ...al' je bllo  :bat:

damal

Super !  :yeah: :yeah:
Ajde kad središ auto, otvori temu o njemu da vidimo kako izgleda. Mora da mu panorama jako lepo čuči  :yeah: