Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Ukradena vozila - crna lista

Započeo SlObOdNi, 26.10.2011. - 20:11

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Miranj

UKarden mi je auto u Preradovicevoj ulici ispred skole Oslobodioci beograda, u pitanju je crni megan 2008 godiste!Javljajte sve sto sto saznata.HVALA UNAPRED!!!!

Miranj

A u policiji kazu:Ako ga pronadjemo zvacemo te ako ga ti nadjes prvi javi da obustavimo potragu.
I to je bilo sve.....sedi njih 7-8 u kancu, puse pljuge i bas ih svecano zabole za sve to....eto toliko!

Miranj

INFORMACIJE JAVITE NA BROJ 064/180-3034.Jovan

Byk

Jel ovaj crni megan pronadjen ili sam ja danas video isti takav na Adi?

wcyber

A koliko ima istih takvih u bg, hmmm :nezna:

Boško

Ljudi pogledajte ovo molim vas  :doh:  pa dal je moguce??? Procitajte tekst oglasa   :fucka:   :fiju:   http://www.polovniautomobili.com/oglas5090362/audi_80_18_s/

dragan

au jbt... al ce je neko odrobijati...
a i ti likovi koji daju kupcu da sam provoza auto mi nisu jasni...

mousewho

To se i ja pitam. Kako je došao na ideju da joj da auto da ga "provoza"?

Ultrena

Gledao mnogo trgovce automobilima na discovery... :shit:

nenasan

Da se čovek zamisli da li uopšte kupcu da dozvoli neku turističku vožnju.Nikad ne znaš da li zna dovoljno dobro da vozi, a može biti da nema novaca da ga popravi u slučaju neke havarije.
Ja bih eventualno dozvolio na nekom putu gde nema skoro uopšte saobraćaja.Mnogi bi sada pitali, a kako mislim da prodam, a ja kažem isto kao i na placu, 10 m napred i 10 nazad.
Nov automobi kad kupuješ ako nema test vozilo kupuješ na rizik.Sve što pričam iskusio sam na svojoj koži.Seo mi lik u auto i ne zna kako se automatik uopšte ubacuje u brzinu i kad poče da koči i levom i desnom nogom.A kada smo kupiili nov auto , tek po pređenim kilometrima smo ustanovili šta nam se dopada , a šta ne, ali tada je bilo kasno.

muamua

Citat: Boško poslato 01.08.2014. - 23:49
Ljudi pogledajte ovo molim vas  :doh:  pa dal je moguce??? Procitajte tekst oglasa   :fucka:   :fiju:   http://www.polovniautomobili.com/oglas5090362/audi_80_18_s/
nesto mi zapade u oci ova tema i bas me zanimalo sta je pisalo u tom oglasu....pa sledeci put pored linka moze i tekst
...LEVA TRAKA NIJE ZA SPORU VOZNJU

mire

Bolje (i jednostavnije) screenshot...

muamua

i to naravno...sad me bas zanima...da li je to taj ukradeni pa ga prefarbali ili ...
...LEVA TRAKA NIJE ZA SPORU VOZNJU

Boki

Pisalo je da je covek dosao da kupi auto...seo da ga proba i vise se nije ni vratio(ostavio fals licnu kartu kao dokaza da bi seo u auto i provozao ga) :shit:
Nisu sale za umove male

mire

Slučajno sam natrčao na ovo na nekom drugom forumu...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153338904731505&set=a.10150566952331505.396723.519181504&type=1&theater

Po tekstu, ispada da su ljudi videli kako im odvoze auto. Čini mi se da je u tim situacijama mnogo bolje pozvati taksi udruženja i ponuditi nagradu, nego zvati policiju. Neko od taksista je mogao da ga prati do mesta gde su odvezli.

Mogao je i neko od policajaca, ali...