Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Auto otpadi

Započeo trilijan, 30.09.2008. - 10:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Harry Nyquist

Jel imao neko kontakt sa prodavcem delova iz Jagodine, ne znam mu ime, a br telefona je 064 1185585? Treba da narucim neki deo, pa mozda ima neko iskustvo sa njim.

Milan.S.90

Citat: Harry Nyquist poslato 03.09.2010. - 10:14
Jel imao neko kontakt sa prodavcem delova iz Jagodine, ne znam mu ime, a br telefona je 064 1185585? Treba da narucim neki deo, pa mozda ima neko iskustvo sa njim.

pogledaj vrh sedme strane teme

Djemba

Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

Boba1988

pre cu kupiti na nekom otpadu za 20e te maske i pokusati da napravim od nje masku u hromu :/

Milan.S.90

danas sam nasao far polovan 100e i nosac koji mi je trebao 30e kod lika u mladenovcu (kad se prodje tabla mladenovac prvo skretanje levo 300 metara uzbrdo i skretanje desno lepo je obelezeno ne moze da se omasi)...kod njega ima bas dosta stvari i mehanike i limarije i enterijera i svega ostalog a cene su kolko mi se cini povoljne skroz...ima delove za twinga clio 2 i 3, megan 1 i 2, kangua, megan klasik, senik 1 i 2, vel satis, master, laguna 1 i 2...veliki je izbor a covek radi i dostavu i ugradnju po zelji....

0612504510
062225552

nadam se da ce nekome pomoci

akaboka

Koliko si ustedeo?Koliko je far u Renou?
Recimo za Clia 3 je obican far 16000din
:wavey:

tasicss

Dali neko zna gde mogu da pronadjem sat tablu Veglia i prekidac za svetla (kraci) za Renault 5 Saga 1990god. Probao sam ostale table naizgled iste (Jaeger) ali je potrebna prepravka oko instalacije. Slike table i prekidaca imate nize pa ako neko zna gde bih mogao d nabavim bio bih mu zahvalan. Hvala na svakom vidu pomoci.
"Never drive faster than your guardian angel can fly"

Milan.S.90

Citat: akaboka poslato 05.09.2010. - 23:49
Koliko si ustedeo?Koliko je far u Renou?
Recimo za Clia 3 je obican far 16000din

mislim da je oko 20.000
u lukasu je nov far 5800 al posle probana 3 komada nisam hteo da cujem za d od depo farova...tesko se uklapaju rasipaju svetlost kako im dune a negde mora cak i komplet instalacija sa starog da se prebaci u taj nazovi nov..

akaboka

Malo je teze naci polovan far za Clio 3,nego recimo za megana.Jedan mi je rekao da bi mogao da mi nabavi i da bi cena bila oko 100e.Nesto sam mislila da je polovan manje....ali ako valja i to je usteda.

Milan.S.90

Citat: akaboka poslato 06.09.2010. - 02:39
Malo je teze naci polovan far za Clio 3,nego recimo za megana.

veruj mi da sam ja jedva nasao..ako i neko ima to je od resty modela...i kad sam bio kod majstora on mi je reko do sad bi 20 puta nasao za lagunu i klia al megan tesko...ovaj covek ima bas bas dosta delova..od onih najsitnijih plastikica do konkretnih delova

akaboka

Bas cu pozvati tog coveka da pitam za far i za jos jednu sitnicu (onaj deo sto ide ispod branika...ne znam kkao se zove,hhehe)

mkrnjic

Citat: Milan.S.90 poslato 05.09.2010. - 22:02
danas sam nasao far polovan 100e i nosac koji mi je trebao 30e kod lika u mladenovcu (kad se prodje tabla mladenovac prvo skretanje levo 300 metara uzbrdo i skretanje desno lepo je obelezeno ne moze da se omasi)...kod njega ima bas dosta stvari i mehanike i limarije i enterijera i svega ostalog a cene su kolko mi se cini povoljne skroz...ima delove za twinga clio 2 i 3, megan 1 i 2, kangua, megan klasik, senik 1 i 2, vel satis, master, laguna 1 i 2...veliki je izbor a covek radi i dostavu i ugradnju po zelji....

0612504510
062225552

Lik nije NIKAKO JEFTIN ... sve od delova što sam našao na drugim otpadima je UVEK bilo Jeftinije ... On nije gazda vec samo radi ... a imaju plac u samom Mladenovcu i tamo sam bio ... istina imaju Veliki Izbor Delova

fLiP

Trazio je za renault 17" felne 500e. :fiju:

sr110

Citat: Click poslato 09.10.2008. - 00:05
Na Ibarskoj magistrali posle Tamnavske petlje sa desne strane (pravac prema Ljigu) veliki otpad za Renaulte.
Evo broja telefona ovog otpada 0658322333 i 0638322333 covek se zove Vlada,a otpad se nalazi u Vreocima na magistrali,3,4km od Tamnavske petlje!