Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Auto otpadi

Započeo trilijan, 30.09.2008. - 10:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cuburac

Da se nadovozem na temu da ne otvaram novu, mene zanima isto neki otpad gde ima neki Twingic trebaju mi magelanke i jos par sitnica da nabudzim na mog  :yeah:

Veliki_Strumf

Danas sam išao do Lazarevca pa sam prošao i pored otpada na Ibarskoj magistrali za Renulta... nisam ulazio unutra... nema novijih vozila kao npr. Megana 2... Samo stariji Clio... 19, 21... Čisto sam hteo da vidim da li imaju onu poličicu što ide ispod cd player-a gde mi je nekada bio šaržer pa je izvađen jer ne radi... Moraću do otpada na Ledinama.

Click

Tu ti ne ide plocica, vec kao neka pregrada..

Veliki_Strumf

Pa da na to sam i mislio ali si ti prevideo... poličica - pločica  :cool:

Sauriann

Citat: rotkod poslato 24.05.2009. - 20:38
Videću da iščačkam broj, pošto ne znam gde sam bacio papirić, tip je u Obrenovcu, clio II, ima i drugih modela pristojne cene, možda neko ima njegov broj sa foruma, vl. je iz Karlovca, Krajišnik.

Kolega bio sam danas kod njega i pitao ga da li je iz Karlovaca, jeste :).
Čovek se zove Željko, kontakt telefon 064 200 60 77.
Ima dosta delova, korektne cene i sasvim je ok čova (hoće da namontira ako je nešto lakše). Pitao sam ga da li mogu da ostavim ovde njegov telefon, kaže može čuo je za forum... :yes:
Ja sam kod njega pazario zadnji široki spojler, a danas ručice za otvaranje vrata (uzeo sam aluminijumske) i tviter koji ide u tablu. U sredu me čeka kožni volan  :skace:

rotkod

Hvala ti ko bratu! :hey1:

Cherokee

Malo da zazivim temu....

Posto cu jos malo poceti moj Megan da popravljam, interesuje me neki otpad ako ima u okolini NS, posto ce mi izgleda trebati zadnji vezni lim drugi, a mozda i auspuh  :doh:

I jel neko ima bar pretpostavku koliko me to zadovoljstvo moze izaci?
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Click

Blazar

Auto otpad na ledinama ima uglavnom dosta stara auta npr reno 4,5,19 i tako to. I mislim da ces tamo rijetko sta nac, jer je malo sta ostalo osim skoljki.

makarije

auto otpad ALES u Futogu ( moze se ponesto naci za megana I ) sa leve strane gledano iz pravca NS i imas CRNOG u Zablju.Nadam se da sam malo pomogao
zenu dupe krasi a tortu orasi

Cherokee

Za Crnog znam, posto sam u Kacu nije mi daleko... Vec sam pitao za jos neki, cisto da se zna... Hvala svima  :hura:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

pajja

Ovaj blizu tamnavske petlje je nešto opremljeniji mada lično nisam nešto zadovoljan. Ovaj drugi je u Lazarevcu, zapravo neposredno pre skretanja sa magistrale u Lazarevac, i on je tek u izgradnji i stvarno imaju jako malo delova.

Filip

Jel ima neko predstavu koliko para je beli prednji branik za clio ph2 na otpadu i de ima da se nadje (u okolini bg-sabac)?
Captur 1.3 tce 2025

Malivuk612

e kad sapcanin pita gde da nadje nesto za auto, ondaaa...  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

mkrnjic

Citat: Cherokee poslato 29.06.2009. - 22:02
... posto ce mi izgleda trebati zadnji vezni lim drugi, a mozda i auspuh  :doh:

ja sam našao zadnji vezni lim u BG za 30e. ja sam inače uzeo Halo oglase i redom sve polovne delove koji spominju Renault sam zvao ili slao SMS i nasao sam dosta otpada

inače kod tog lika Servis i Otpad Avramović, Zrenjaninski put sam uzei peta vrata i zadnju levu stopaljku

PS zašto mozd amenjaš zdanji vezni? Neko te stigao od pozadi?