Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Auto otpadi

Započeo trilijan, 30.09.2008. - 10:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mkrnjic

Citat: Miroslav82 poslato 23.09.2010. - 21:40
ja sam naso u mom kraju da se kupi nov branik kompletan sa lajsnama za 4,500 din. ali me zeza dal ce da se uklopi na mestu starog, jer bilo bi glupo da ga kupim i da se ne uklapa, a ne bih da dajem 50+e za krpljenje postojeceg jer je bio vec jednom krpljen, tako da mi se ne isplati opet da ga krpim.

pa skini postojeći branik ... i tako pravac kod tog prodavca ... dobara dan, dobar dan ... oću da kupim, ali samo ako seda ko dupe na nošu  :rotfl: ... mislim da prodavac ne bi trebalo da pravi problem ... Taj branik verovatno nije orginal (sudeći po ceni) i toga bi trebalo da bude svestan i prodavac ... meni su za staklo maglenke rekli ... "ne seda baš najbolje ... probaj pa ako ne moze vrati" ... a ja pravaca Glass servis i lepak za šoferke ... i oma paše  :celb1:

sagittarius82

miroslave meni je prsno i sto prednji branik i lik kod koga mi je auto na farbanju mi iscimao lika za 20e da mi zavari i ofarba :D :))

Miroslav82

Citat: mkrnjic poslato 23.09.2010. - 22:25
pa skini postojeći branik ... i tako pravac kod tog prodavca ... dobara dan, dobar dan ... oću da kupim, ali samo ako seda ko dupe na nošu  :rotfl: ... mislim da prodavac ne bi trebalo da pravi problem ... Taj branik verovatno nije orginal (sudeći po ceni) i toga bi trebalo da bude svestan i prodavac ... meni su za staklo maglenke rekli ... "ne seda baš najbolje ... probaj pa ako ne moze vrati" ... a ja pravaca Glass servis i lepak za šoferke ... i oma paše  :celb1:
Hahahaha ko dupe na nosu hahaha dobra ti ta, pa sta znam bio sam tamo de imaju imaju skoro sve kolko sam na brzaka video bogami krila vrata na kilo :), e sad oticicu ja opet da jos jednom izvidim pa cu odluciti dal da uzimam, ili da sacekam da vidi drugar ako moze da sredi i kolko ce to da mu bude mucenje ako nesto ne moze da se odradi sto je s unutrasnje strane branika pokidana plastika.

sagittarius82

ljudi znam da nije nas reon al mi treba auto otpad VW-a danas pokusavajuci da namestim metlicu na zadnjem brisacu pola=-  pukne mi ono govance malo kao zljeb :(( i sad moram komplet da promenim brisac zadnji .. pa ono koj auto otpad ima i sta mislite koliko para je to zadovoljstvo :(

zeljkor

Za VW zovi Racu iz Blaca, ima skoro sve i to po povoljnim cenama. Br.tel 063/818-61-50

Phylon

Treba mi hladnjak za klimu renault laguna 1.9 DCi 2002 karavan, posto mi je ovaj probusen... ima li gde za povoljnu cenu? Znaci onaj hladnjak napred na nosu auta :)

thomas

065/55-55-358 broj momka iz Nisa koji ima dve Lagune rastavljene pa pitaj za hladnjak

perica100

Potrebna su mi dva rukohvata za pozadi,kod Megana II 2007 god.Rukohvati se inace srafe u predvidjena mesta na krovu auta,To napominjem jer postoje i oni koji se samo pritiskom montiraju bez srafova,takvi ne pasuju.Inace zanima me Nis i okolina,neki plac ili neko ko ima rasturene Megane za delove.Naravno moze i neko iz daleka ali to jedino brzom postom i uz predhodni dogovor telefona.
   Hvala unapred na pomoci :wavey:

SlObOdNi

to tesko da ima neko od clanova na forumu :nezna:
prelistaj temu, nadji brojeve otpada koji su ti blizu, pa  :zove:

pa ako ne nadjes, zovi i ostale  :nezna:

ja sam inace za clia kupio kod zeljka, 2 kom 10e, i odmah mi je namestio  :respect:

:ziveli:

perica100

Kod Krunica (ovlasceni servis u Nisu) su mi rekli da mogu da naruce  i da je cena 30 evra po komadu :fiju:
Naravno da necu tolike pare da dajem za takvu stvar,a ovo sto si ti nabavio po ceni 10 evra je prihvatljivo.
Potrayicu po placevima,ali nek mi neko bar kaze da li bar zna na kojim kolima idu ovi rukohvati sto se srafe,a koji sto se ubadaju?!  I da li su recimo isti rukohvati kod Megana,Clia,Lagune jer pretpostavljam da to rade serijski  i da je bezveze da rade posebno zbog troskova.
Takodje postoji mogucnost da su bili jedni do 2005 god a da se drugi na ovim posle tj, na restajlingu kakav je moj :??:

dishaka

covek me zamolio da okacim na forum....
Espace '94 godiste, benzin, trenutno se rastura za delove, kome nesto treba neka pozove Radeta na 063-201-401, Beograd, kod Bubanj potoka...
auto je u odlicnom stanju... sto se tice delova...

Miki

Treba mi plastika kod podizaca stakla (posto moja pukla) ona sto podize stako. U pitanju je Clio 2.Imam jedanu plastiku ako hoce neko za Lagunu 2002 g.Dam je za 600 kinte i plastika je nova nekoriscena.
Ne brze od zivota

bazdarevic

Ja sam ovo sebi ranije skinuo sa ovog foruma.
A mislim da imas srece sa gradom  :ok:

Sa oglasa ovako glasi:
-Novi podizaci i delovi podizaca za sve renault modele (sajle, plastike, vodjice. .. )
Jeftinije od polovnih!
Garancija

Vlasnik oglasa:   Zeljko
Telefon: 065 5555 358
Mesto/grad:   Niš

Meni nije zatrebalo, al sam sacuvao sebi za svaki slucaj.
Ajd pa javi sta je bilo....

sagittarius82

pa to ti je decko sa foruma :))zeljkor mu je nik :)

Milan.S.90

neki dan vidim slupanog megana 2 malo pre ulaska u cacaksa desne strane kad se ide ka cacku iz bg i na njemu pise prodaja delova...prednji kraj je udaren ima limarije i unutrasnjosti...beli je megan broj nisam stigao da zapisem :-/