Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Auto otpadi

Započeo trilijan, 30.09.2008. - 10:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Djemba

Prebrzo si vozio  :yes:
Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

chika.doctor

A sta se to prica, ja videh danas u SAT+ na kiosku da ce da zabranjuju otpade i prodaju polovnih delova? :doh:
Koji li je pa debil to smislio? :fiju:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Milan.S.90

Citat: Djemba poslato 15.10.2010. - 00:45
Prebrzo si vozio  :yes:

bio sam suvozac :P lose je i napisano auto lakom crnim...jedno je sigurno kome treba zna gde ima smaoposlugu nece on dugo odande :D na panjevima stoji :P :D

Djemba

Jos da je otkljucan!  :Count_Sheep:
Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

Milan.S.90

Citat: Djemba poslato 15.10.2010. - 09:31
Jos da je otkljucan!  :Count_Sheep:

prenja stakla su spustena il ih nema :P jedino ako te nije strah paucine posto se sigurno navatala :D

jecadare

ljudi,citao sam vecinu stvari sa ove teme,zanima me ako neko moze da mi pomogne u pitanju je stariji auto klio 1  95 god. zanimaju me neke sitnice  da bude jos lepsi koje bih mogao da nadjem na otpadu-pa ako neko zna neki otpad neka pise....P.S.cuo sam da ima na magistrali bas sa puno klia,ali ako neko moze da mi potvrdi bio bih zahvalan...pozz

Boki

Nisu sale za umove male

sagittarius82

Citat: jecadare poslato 18.10.2010. - 14:58
ljudi,citao sam vecinu stvari sa ove teme,zanima me ako neko moze da mi pomogne u pitanju je stariji auto klio 1  95 god. zanimaju me neke sitnice  da bude jos lepsi koje bih mogao da nadjem na otpadu-pa ako neko zna neki otpad neka pise....P.S.cuo sam da ima na magistrali bas sa puno klia,ali ako neko moze da mi potvrdi bio bih zahvalan...pozz

lik gde sam ja uzimao stvarcice za svoju lagunu ima 2 clia ta starija modela  ili 3 nisam siguran :)) pa mozes i kod njega da pogledas ... nalazi se ka barajevu kada se popnes posle vodene pumpe sa desne strane imamesto vinogradi se zovu :)) a i pozoves ga i on ce ti objasniti kako da ga nadjes broj 0641801303 sale

jecadare

hvala,ici cu ovih dana duz magistrale pa su sigurno pronaci sve sto mi je potrebno,ako vidim nesto vanimljivo pisem vam... :v:

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Milan.S.90

jel moze neko da zapise broj na belom slupanom meganu sto stoji s leve strane kad se ide ka uzicu? hvala unapred

Djemba

Citat: Dogac poslato 21.10.2010. - 08:27
Ukidaju se auto-otpadi  :yes:

Nece to jos par godina, a dotle ce doci neki drugi na vlast...

makarije

Citat: Djemba poslato 21.10.2010. - 10:18
Nece to jos par godina, a dotle ce doci neki drugi na vlast...

:yes:

pre 2 godine su bukvalno masakrirali auto-otpade jer su im trazili poreklo za svaki deo , i evo opet su puni i rade
zenu dupe krasi a tortu orasi

Dogac

Ne znam ja šta vi pričate... ja verujem državi i sitemu  :fuck:

Mislim da bi i tema trebala da ide pod  :290:

:laugh: :laugh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Boki

Prodavacemo delove na crno....siva ekonomija :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Dobar dan,dobar da....molim vas poluosovinu za clia i dve kile heroina....racun ne treba :doh:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male