Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Auto otpadi

Započeo trilijan, 30.09.2008. - 10:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

chika.doctor

Rekoh ja jos na pocetku prosle strane, ali ok.. :D

Ovo su gluposti, koji crni EU standard? Kad bi bile EU plate, onda i ok, ali ovako nikako..
Samo bi uzeli jos para, go*na jedna.. :mad:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

SlObOdNi

ma ovo je bre idiotizam.... stvarno nekom treba sve po spisku...

chika.doctor

Šta bi bilo potrebno da organizujemo novi peti oktobar? Recimo da bude petog novembra.. :kez:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

makarije

psssssssst , ovde i zodovi imaju usi    :strah1:  :fucka:

pronaci ce oni modus da nastave da rade - verovatno ce se registrovati i kao servisi ( ionako svi jaci otpadi imaju dizalice ) i onda mogu da im duvaju
zenu dupe krasi a tortu orasi

chika.doctor

Zezam se.. :p

Pa verovatno će biti tako..
U svakom slučaju, možemo ući u Ginisovu knjigu rekorda kao prva država koja je domaćim životinjama dala vlast.. :fiju:

nemkocic

Ljudi, da li neko zna gde bih mogao da nabavim plasticni poklopac za gepek twinga (mislim na onu plocu iznutra).... svejedno mi je da li je nova ili polovna... i bilo bi fino da bude u blizini beograda, u krugu od 50km..... Na ledina i u rumi nemaju nista za twinga, zvao sam.... hvala unapred....

batakolle

Evo brojeva telefona jednog otpada u Mladenovcu pa probaj mozda imaju Dragan-064/334 54  84; 063/326 563
Dejan- 064/138 47 51; 063/8096 352
Pozdrav :yeah: :yeah:
Zox

dussko

spulna volana je u pitanju zna li neko gde moze da se nabavi polovn i po kojoj ceni , dinamik oprema
dussko

Milan.S.90

juce mi u reno vlada daju prboj od decka iz panceva kazu kupio megana dvojku i rastura za delove evo brojeva ako nekome treba

0641409528

0621376457

dussko

hvala milane ,majstor je nabavio spulnu volana
dussko

Aca BG

Zna li iko gde se nalazi taj otpad na Ledinama???

Ja nikad bio tamo ,volim toplije krajeve!!!  :surf:

bane.lukic

Citat: ALEKSANDAR BG poslato 06.11.2010. - 19:13
Zna li iko gde se nalazi taj otpad na Ledinama???

Ja nikad bio tamo ,volim toplije krajeve!!!  :surf:

Do kraja Gagarinove, pa desno i voziš dok ne krene put uzbrdo. Sa desne strane je otpad, koliko se sećam opasan je velikim zidom.
Renault Scenic I ph2 1.6 16V 107KS, Renault Megane II ph2 2.0dCi 150KS, Renault Twingo I ph1 1.2 8V 58KS

Aca BG

Citat: bane.lukic poslato 06.11.2010. - 19:39
Do kraja Gagarinove, pa desno i voziš dok ne krene put uzbrdo. Sa desne strane je otpad, koliko se sećam opasan je velikim zidom.

Znaci pocetak puta za Surcin!!! Hvala kolega!!  :respect: :yeah:

gorstak

Citat: bane.lukic poslato 06.11.2010. - 19:39

Kada ste zadnji put bili na Ledinama?
Radi?
Renault je dijagnoza:)
Ne shishaju se ovce zbog vune. Shishaju se zato shto su ovce.
Nesto sam dobro. Ne znam sta mi je?

Blazar

Ja zivim u Surcinu i svaki dan idem bar do NBG i ne vidim ni jedan valjan otpad na Ledinama.  :nezna: