Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Auto perionice - nasa iskustva

Započeo Click, 24.03.2008. - 18:52

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Citat: Mr.Black poslato 14.05.2009. - 08:33
Ex javi ako saznas  :ok: da znam, mozda bi to i odradio ali kontam da nije ispod 30e  :nezna: 
Inace extra si oprao motor  :ok: sad mozes da peces kajganu direktno na njemu koliko je cist  :yes:

Javljam drug :friends: čim saznam, nisam prolazio tuda :tup:

Di je extra opran motor? Može to mnogo bolje, ovo je bilo za probu :D. Videćeš kad ga sledeći put budem oprao :too:

Nego, je l' mora baš kajgana ili može i jaje na oko :celb1: :celb1: :celb1:?
ΕΛΛΑΣ

Mr.Black

Moze jaje na oko i virslu na čelo  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Mr.Black

E sad da znate da zaobidjete ovu perionicu u sirokom luku... sad sam se setio... no... U Heroja Pinkija se nalazi , odma na pocetku ulice sa desne strane pored one pumpe za gas, e tamo su mi pocepali sediste sa usisivacem i izgrbavili se najstrasnije  :mad: :mad: :mad: uff poludeo sam  :agr:

Exception®

^^
Jujuju, ma zadavio bih ih... Kako su se izgrbavili? Trebao si im kičmu slomiti :mad: :mad: :mad:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Napravili se ludi... Ovako :fucka:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

To ti je naš novosadski sleng, izgrbaviti se, napraviti se grbav :lool: :lool: :lool:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Mr.Black

Citat: Exception poslato 14.05.2009. - 13:57
^^
Jujuju, ma zadavio bih ih... Kako su se izgrbavili? Trebao si im kičmu slomiti :mad: :mad: :mad:
Ja to video tek posle jedno dva sata kad sam skontao neki konac na sedistu i kao da ga sklonim a ono pocepano  :fiju: rez nekih 5cm  :banghead: Vratio se ja i reko daj ususivac da vidim a ono kraj tog nastavka kao noz ostro onako izlomljeno i ja ih tu napadnem najstrasnije. Oni poceli tu da seru kao nisu oni i te cake.... mislim keve ti, hteo sam da ih pokoljem...
No bilo kako bilo ne treba tamo ici  :help:  :ne:

Exception®

Iako smo prodali Saxo-a prošlu subotu, još stoji kod nas jer kupac (ćaletov drugar) još nije došao da ga preuzme. Kaže-Ne žuri on nigde :fiju: :lool: :lool: :lool:

Sad sam imao slobodnog vremena pa reko' da ga operem, da ga predam čistog kad (ako) se kupac seti da dođe po njega :celb1: :celb1: :celb1:

Evo par fotki motora pre i posle pranja. Sad sam se setio na vreme da :foto:

ΕΛΛΑΣ

Click

Probio ti dekl na poklopcu glave  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nikola_G

@ex: Svidja mi se kod tebe sto si pedantan oko auta,to sam uvek cenio kod ljudi  :too:

U ns mi se svidja ona samousluzna na novom naselju u slucaju nuzde...
U loznici perem kod babe u dvoristu,a zimi u perionici,kod nas je komplet pranje 250-300 dinara. Kako gde. A ima i onih 3+1, tj cetvrto pranje 0 dinara  :cool:

Exception®

Citat: Click poslato 19.06.2009. - 19:57
Probio ti dekl na poklopcu glave  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ma kakvi, to sam se ja oznojao dok sam radio :o: :rofl: :rofl: :rofl:. Nije to ništa, mož' misliti... Običan plutani dihtung :bigl:

2 Nikola_G: Nisam baš pedantan, samo ti se čini :bigl: Kad operem auto, ondaK stavim fotke i svi misle: Uuuu, al' ovaj glanca auto :zubo: Sad od kad imam Kärcher, mnogo mi je jednostavnije pranje :wink:
ΕΛΛΑΣ

renome

Citat: Nikola_G poslato 19.06.2009. - 20:02
kod nas je komplet pranje 250-300 dinara

to je strava    :yes:

ja zimus odem u neku kao fensi perionicu...pranje im je 650-700 din (ne secam se tacno)    :fiju:
dobro reko' ajde, sad i vise nikad    :ne:

pita on jel hoces i pranje odozdo, sidje u kanal i puskom spere so, to je kao 450 din   

ja reko' moze, kad jedem g...., da jedem do kraja         :place: 

nisu oprali auto nista bolje nego gde inace perem i gde placam 400 dindzi...   

perionica se zove quick ili tako nesto, na crvenom krstu   

Malivuk612

da,da, reklamirali se cele zime...  :fiju: