Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Obnova rukohvata za vrata

Započeo tiptap, 17.11.2011. - 22:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

tiptap

Pozdrav kolege!

Pošto mi se dosadilo da su mi rukohvati u jako lošem stanju, i ako kupim nov za 20-30.000km opet će biti pohabano.. upravo sam našao rešenje i lepo ih obnovio sa gumenim slojom (isto kao original) u obliku spreja :cancan:

Evo slike:

Pa ide osnovna boja, podloga ili kako da zovem :

I posle isti gumeni sloj kao i kod originala

Markoman

Hajde malo detaljnije objasni. Koji je to sprej,gde moze da se nabavi,cena...?

Goxxy

Fenomenalno je ispalo. Jel' možeš da ostaviš sliku proizvoda, odnosno tog spreja koji si koristio? Mislim da bi svakome bilo dobro da zna o kojem se radi, pošto se ti rukohvati i još što-šta lako izlizaju na Renaultima.

Exception®

Baš je Đemba nedavno pitao za ovaj sprej, došao je na ideju da uradi isto tako ali nije znao o kom spreju se radi. Odlično izgleda :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Nesa-laguna

:yeah:
samo ko sto rekose kolege ,daj malko neki detalj o proizvodu

IsNoGood

Da li si prvo skidao preostalu gumu?  :write:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Markoman

Citat: IsNoGood poslato 17.11.2011. - 22:24
Da li si prvo skidao preostalu gumu?  :write:
Verovatno je skinuo da bi dobio glatku i ravnu povrsinu.

IsNoGood

I hja pretpostavljam ali koliko sam lenj misli da bih ja samo naprskao preko  :cekicem:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Markoman

Citat: IsNoGood poslato 17.11.2011. - 22:29
I hja pretpostavljam ali koliko sam lenj misli da bih ja samo naprskao preko  :cekicem:
I ja. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

tiptap

Ma naravno da se skida original sloj, ja sam lično skinuo sa uljem za kočnice! odlično skida, dobiješ ravnu plastiku, samo pazite npr. kod mene ona plastika oko podizača stakla je bela  :nezna: nepitaj zašto....

E posle toga lepo oprao u vodu, osušio ih, naprskao podlogu, pa posle toga 3 sloja spreya :kez:

Sprey se zove Plasti dip, pošto ja u Srbiji nisam nigde našao, jedino preko Mađarske sam naruio i čekao nedelju dana, ali super stigao je

edit: druga tema uklonjena, nije dozvoljeno komercijalno oglasavanje.
hvala na razumevanju.

Djemba

Ja sam narucio wurth-ovu gumu u spreju, treba ovih dana da stigne... Dobra ideja za ulje pri skidanju stare gume... Hvala, probacu...
Koliko te je kostao Plasti Dip?
Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

mire

Ovo se baš i ne uklapa u temu, ali je slično. Čime bi mogao da se obnovi sloj reljefne sive plastike koji se nalazi na lajsnama na braniku i vratima? Čuknuli su me na parkingu na 2 ćoška i ogulili mi taj sloj tako da se vidi osnovna, svetlija i ravna plastika ispod.

Milan.S.90

mozda neka gruba smirgla pa celu lajsnu?

Djemba

Wurth guma u spreju 4500rsd ahahahahahahahahahah, pa oni nisu normalni.
Kroz život samo s' osmehom, puno puta se opek'o, zato sad i puter sečem samo bonsekom...

Exception®

Je l' ti stigla? Nisi pitao za cenu pre nego što si naručio :nezna:? A stvarno nisu normalni :fiju1: :rotfl:
ΕΛΛΑΣ