Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Farbanje kocionih celjusti

Započeo trebonja, 07.04.2011. - 01:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dzoni92

Ljudi jel zna neko gde ima da se kupi sprej crvene ferari boje za visoke temp,obisao sam 10 farbara na nbg i zemunu i niko nema? :help:
Dzoni

Aca BG

kapor

Dzoni92

Hvala na brzim odgovorima,ima u auto sporu bas ferari crvena,u auto miki ima neka tamnija crvena...mnogo ste mi pomogli,radim ove nedelje pa saljem slike..Pozdrav  :cancan:
Dzoni

iggy1607

Ne treba ti boja za visoke temperature..ja sam pre 2 godine ofarbao crvenim sprejem i evo,i dalje je sve odlično.

lexos2010

Evo raja samo samo da i ja neki rad dodam,

Po mom nekom iskustvu trebalo bi ovako da se odradi,
1. Treba dobro očistiti čeličnom četkom a još bolje na brusilicu staviti brusni ploču i sa njom uglačat da se poslije ne bi hvatala prljavština na kočiona kliješta
2. Namazati ANTIROSTom za hrđu i sačekati najmanje 1h da pobijeli
3. Ošmiglati gdje god se pojavi bijelo i sa pamučnom krpom natopljenom nitro razređivaćem očistiti sva kliješta
4. Nanijeti dal sa špricom ili četkom lagano temeljnu boju u 2x razmak pola sata
5. Nakon 2h nanijeti špricom crvenu 2K boju sa herterom (učvrščivačem) 2-3 sloja pustiti prekonoci da se osuši ako je moguće
6. Vratiti sve na svoje mjesto
Ja sam ovo radio 7 punih dana ali po malo, skidao sam diskove kada sam vec to sve uradio i poravnjao, zamjenio ulje i pločice....
To je to LP   :too:

Leka

tibi

Crveno,zuto,metalik....Evo kako izgleda kawasaki zelena
,

,

,

,

,ovako izgleda posle 15000km. 2k akril a diskovi obicni sprej

markofpi

Jeste stara tema ali da li znate nekog ko se izmedjuostalog bavi time, a da budem siguran u kvalitet kao i to da obzirom da su ipak kocnice u pitanju da sve bude vraceno na svoje mesto ako se skidaju klesta ili da se prilikom rada nesto drugo ne osteti i slicno?