Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
G

Ratkapne

Započeo gordan88, 08.02.2009. - 21:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Slavce20

Sta bi rekao za ovo,nadam se da je cena za set kao sto pise

Drobac

Dva puta sam kupovao nove kineske i nijednom nije bilo potrebe za vezicama, sve dok su bile čitave. Kad sam ih slomio, morale su vezice. Još uvek imam na autu kineske stare 2 godine, samo na jednoj su vezice, jer je slomljena (naišao na bankinu).

Ap0calypto

Problem je sto ti skinu origigi ratkapne. Ove kineske, turske ili cije vec ne skidaju

Sent from my Poco using Tapatalk
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

alexsasa

Razocarali bi se kada bi moje skinuli, polomljeno je bas dosta zabica xD
Ali se i dalje drze dobro bez vezica, bas se tesko skidaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ap0calypto

Na proslom Scenic ni vezica mu nije pomogla. Upao velikom brzinom u neku rupu na putu, samo sam u retrovizoru video kako se odvojila i odletela u vis :D

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Drobac

Tako sam ja na Fruškoj gori, između Rakovca i Vrdnika samo video kako se otkotrljala nizbrdo. A jedna mi je otpala na kružnom toku u Mitrovici, tu sam uspeo da vratim, ali obe su već bile oštećene, zato su i spale.

Ap0calypto

Danas primetim da mi zadnja desna otkacena na jednoj polovini

— Robert Todd Carroll

Darko95

Ratkapne sa Gumatica

webad

Retko lepa ratkapna