Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Obnova rukohvata za vrata

Započeo tiptap, 17.11.2011. - 22:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

forum1nick

Ovo zadnje nikako. Mislim da bi i Durex bolje izgledao. :)

Jedino ono rješenje sa "gumenim" sprejem ali obzirom da mi živimo na Balkanu kod nas je takve stvari nemoguće naći.

chika.doctor

@EspaceF1: Kad ti ćale sledeći put ide za Nemačku ili tako nešto, nek pogleda malo.. Ima verovatno i ovde da se nadje, ali je relativno skupo.. :nezna:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Adam

Kontao sam da te rukohvate ofarbam u sivo...ono mi nedeluje lepo...

P.S. Zoki videh ti auto u petak kod Vitoroga  :ok:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

zoki_ns

Moguce zena je vozila, tj. tu parkirala :)

Sto se tice ovih sa koznom presvlakom ni meni se ne svidja nesto preterano, ali je bojle nego ovako kao sad izgrebano. Da mi je naci metalne, tj hromirane bilo bi super.

Inace mogu da ogulim sve, onda ce biti srkoz crni, ali ne znam ako ne stavim neku zastitu preko da se i to crno vremenom ne izgrebe.

Markoman

Citat: zoki_ns poslato 10.09.2012. - 21:17
Da mi je naci metalne, tj hromirane bilo bi super.

Zar postoje takvi rukohvati u fabrickoj varijanti? Ja sam mislio da ih nema.

EspaceF1

Citat: chika.doctor poslato 10.09.2012. - 20:02
@EspaceF1: Kad ti ćale sledeći put ide za Nemačku ili tako nešto, nek pogleda malo.. Ima verovatno i ovde da se nadje, ali je relativno skupo.. :nezna:
Eh da mi to rece ranije,sad gde god iso na put,to ima da  trazi da kupi  :rotfl:
[/img][/url]

Goxxy

Citat: zoki_ns poslato 10.09.2012. - 21:17
Moguce zena je vozila, tj. tu parkirala :)

Sto se tice ovih sa koznom presvlakom ni meni se ne svidja nesto preterano, ali je bojle nego ovako kao sad izgrebano. Da mi je naci metalne, tj hromirane bilo bi super.

Inace mogu da ogulim sve, onda ce biti srkoz crni, ali ne znam ako ne stavim neku zastitu preko da se i to crno vremenom ne izgrebe.

Postoji rešenje - skini rukohvate, rastavi na 2 dela i daj da se gornji (taj vidljiviji) pripremi, ofarba u hromiranu "boju", prelakira i trebalo bi da traje mnogo duže. Koštalo bi sigurno oko 2-3000 dinara sa sve farbom i radom, najviše. Ja sam farbanje poklopaca felni platio za sva 4 komada 3000 din sa materijalom i rukama.

EspaceF1

A dal ovaj sprej moze da se nadje u Tursku ?  :yes:
[/img][/url]

cacaboss

Pozdrav, ja sam to odradeo sa karbon folijom crnom, i ispalo je extra, sutra postavljam slike... :ok:
Izvinjavam se se kasnim sa slikama.. :respect:

forum1nick

Ispalo je dobro, koliko to uopšte sa karbonom može ispasti. Ali meni taj karbon inače nikako ne leži, da ne kažem nešto gore :). Ipak sve je to stvar ukusa. Kome ne smeta, ili ko to voli (a ima i takvih) taj ima najjeftiniji način održavanja rukohvata.

Ranko 2.0

Drugari, imam ja varijantu da nabavim taj cuveni gumeni spray Plasti dip ako je neko zainteresovan. Imam rodjaka u Londonu i tamo toga ima gde god hoces.Cena je otprilike oko 10-15 funti + postarina. Moram da se raspitam za finalnu cenu pa cu vam javiti.

chika.doctor

Citat: svesifre poslato 29.09.2012. - 13:42
Ispalo je dobro, koliko to uopšte sa karbonom može ispasti. Ali meni taj karbon inače nikako ne leži, da ne kažem nešto gore :). Ipak sve je to stvar ukusa. Kome ne smeta, ili ko to voli (a ima i takvih) taj ima najjeftiniji način održavanja rukohvata.

Postoji još jeftiniji način, obična folija, ne mora karbon.. :kez:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

trojke

Crveni karbon je zestok video sam u jednom meganu.............

Nebojsha

Renault Laguna 1.8 16v 2002. Dynamique

Ćimo

nemoj me pogresno shvatiti ali za mene je to kiceraj....e sad ukusi su razliciti od coveka do coveka..