Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
T

Obnova rukohvata za vrata

Započeo tiptap, 17.11.2011. - 22:04

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Byk

Stragi21

Kako se skidaju te rucke?

karisikb

evo nasao sam plasti dip,pa ako neko hoce da kupimo ovo zajedno i da sredimo rucke posto su i meni ocajne:))))neka se javi ovde posto mislim da mi nece trebati ceo sprej a i u drustvu je lepse i lakse:))))

http://www.polovniautomobili.com/oglas3046358/plasti_dip/

JocoM

Ljudi, kako se skidaju rucke? :o:

Byk

JocoM

flugzeug

Ovo je moje resenje za pohabane rukohvate!

Panta011

Odlično je ispalo :too:  A reci nam jesi li gulio sve do tvrde plastike onaj stari gumirani materijal, ili si samo prelepio preko njega? I koliko je komplikovano odraditi?
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

Byk

Odlicno uradjeno, bas dobro
Ali izbor folije nije po mom ukusu.

flugzeug

Citat: Panta011 poslato 28.09.2013. - 23:03
Odlično je ispalo :too:  A reci nam jesi li gulio sve do tvrde plastike onaj stari gumirani materijal, ili si samo prelepio preko njega? I koliko je komplikovano odraditi?
Gulio sam prstima. Jako sporo ide, ali to je bio jedini nacin da ne izgrebem plastiku rukohvata. Nije komplikovano ali nije ni jednostavno. Strplenje, malo iskustva i fen.

flugzeug

Jos nesto sam malo doradio.Opet folija, stvarno lako se oblikuje!

Rax032

I jedno i drugo odlicno ispalo, bas fino cucnulo  :too:

Boriss80

odlicno ispalo, da vidim auto sa takvim kilometar satom mislio bih da je to fabrika tako uradila, extra

JocoM

Ljudi moze li link, kako se skidaju te rucke sa vrata, ne mogu naci u milion poruka. HVALA

cacaboss

odradnjeni rukovati i rucice spolja plasti dipom, tj racer dip to je isto samo drugi proizvodjac. ja sam kupio na kupujemprodajem sajtu i kosta samo 1900din. evo linka za plasti dip 
https://www.kupujemprodajem.com/RACER-DIP-Plasti-dip-Sprej-11032505-oglas.htm. Pise 2500din, ali mu je sada na akciji 1900din sam ja platio.

Sve malo presmirglao i prebrisao razredjivacem i isprskao oko 4 sloja tako pise u uputstvu,  evo kako je ispalo. Ostalo je odradjeno sa crnim mat sprejem.