Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Test: Renault Kangoo 2 - 1.5 dCi 90 Style

Započeo methane, 20.12.2011. - 00:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

methane

Evo i jednog testa sve ljubitelje torbara.  :hey1:  Tester je ponovo dr Marušić.  :cool:

TEST: RENAULT KANGOO 1.5 DCI 90 STYLE
KUD Idijoti - tud' i ja

damal

Lep opis Kangoo-a  :respect:
Kao da sam ga ja pisao...

Dakle, sve mogu da potvrdim osim, naravno iskustva sa dCi motorom jer vozim benzinca.

Čak je prva rečenica:

".....Na prvi pogled možda ćete reći da je ružan, na drugi postaje simpatičan, a potom shvaćate da je golem i solidan, a prije svega iznimno prostran i vrlo, vrlo funkcionalan......"

upravo ono što je prošlo i kroz moju glavu dok sam se razmišljao koji auto da kupim.

Dakle, ogorman auto, izuzetno funkcionalan, prijatan za vožnju i pre svega pouzdan (što je posebno roditeljima važno).
Naravno, nije trkački auto i oblik i nedostatak aerodinamike utiču na potrošnju, ali to je cena koja se mora platiti prostranstvu.

Mali OT (samo kao registar) - benzinac 1.6 16V ga pogoni sasvim solidno i ne nedostaje snage za ono za šta je projektovan. Dosta buke u kabini nakon 130 kmh - što je iz poznatih razloga normalno. Održavanje je jeftinije nego kod Fluenca (koliko sam mogao da saznam iz našeg foruma  :zubo:).

I na kraju, šta god ljudi mislili o dizajnu - nikog ne ostavlja ravnodušnim (a to je najvažnije) ....

Odličan izbor za te novce.....

:respect: