Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Test: Renault Megane RS Trophy

Započeo damal, 05.12.2011. - 12:40

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Piros

Citat: damal poslato 05.12.2011. - 14:36
Ako ga je RNS uvezao za sebe onda nije ni važno......Ja mislio da su se spojile 2 neverovatne stvari: da neko ima dovoljno para za ovaj auto i da u isto vreme bude ljubitelj Renault-a

Koliki to budžet ima RNS kada može da uveze ovakav auto (pogotovu što je limited numerisana serija) za zajebanciju.  :help: :help:
Nezvanicno od jednog novinara sam dobio informaciju da im je bio budzet oko 100000EUR godisnje za marketing. Sada u ovoj krizi ne verujem, a i oni ne placaju punu cenu kola kao mi vec su to reklamna test vozila, a kad ti diler ucini mozes i ti da kupis sa popustom od oko 20%. To verovatno Ex bolje zna koliko kostaju zamenska i test vozila.

IsNoGood

Verovao ili ne, dileri kupuju test i "zamenska" vozila po regularnoj ceni. ukinute im privilegije zbog krize. Ovo je inf iz prve ruke, tj. od vlasnika jednog velikog servisa i dilera  :write:
Ne znam za RNS, ali tesko da limitiranu seriju, koja je btw rasprodata, mogu da kupuju sa popustom...
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Piros

^^ Luda vremena dosla  :fiju: . verovatno zato je i tesko dobiti zamensko vozilo.

IsNoGood

Zbog zamenskog vozila smo se i dotakli te teme, kazu da ih renault francuska tera da svaki ovl. servi ima bar neko zamensko vozilo koje mora da kupi po regularnoj ceni. Tako Renault moze da zivi od prodaje kola samo svojoj dilerskoj mrezi  :laugh:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Piros

Kupovali su ih jeftinije to znam sigurno , ali su bili obavezni da ih menjaju na mislim godinu dana. To im je taman pokrivalo razliku da nemaju gubitak na tim vozilima. Zasto su im to ukinuli  :nezna: ali po meni nema nikakve logike. To je inace praksa i drugih brendova da se takva vozila kupuju jeftinije to jest kao imaju subvenciju brenda zarad reklame i poboljsane usluge musterijama.

methane

Citat: Cherokee poslato 05.12.2011. - 15:41
btw pored ovog sa slika (imao prilike da ga vidim i opipam izbliza), treba da stignu jos 4 Trophy-ja u Srbiju  :bigl:

Radiš u RNS?  :hmm:

Citat: Piros poslato 05.12.2011. - 18:25
Nezvanicno od jednog novinara sam dobio informaciju da im je bio budzet oko 100000EUR godisnje za marketing. Sada u ovoj krizi ne verujem, a i oni ne placaju punu cenu kola kao mi vec

Bogami ja sam čuo da je cifra mnoogo veća.

Inače ovom nesretnom Trophyju 0006 su gume još letos bile skoro slikovi.  :bigl:
KUD Idijoti - tud' i ja

Cherokee

Citat: methane poslato 05.12.2011. - 21:38
Radiš u RNS?  :hmm:

Ne radim, vec sam se zatekao na jednom druzenju gde su bili i celnici iz RNS, kao i vozilo kome je posvecena ova tema :fucka:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

methane

KUD Idijoti - tud' i ja

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.