Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Srafovi za felne - celicne i aluminijumske

Započeo lakilucano, 21.01.2012. - 10:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 23.12.2012. - 20:46
Dodješ mi pivo, znaš. :D

http://www.koseieurope.com/fr/accessoires.pdf - Skroluj maltene do dna, pa gledaj levo.. :ok:

http://www.priceminister.com/offer/buy/186253324/vis-racing-btr-14x150-l155-l225.html

u BG sam manje vise jednom u dva mjeseca :)
ali definitivno imas voPi od mene. ne na rijecima nego stvarno :)
Sto nisi neka dama .. sad bi te poljubio xD

a s obzirom da jedan kosta 7.90 eura... hahaha cini mi se da cemo nabaviti navoje i brezone xD jeftinije je xD
Iam What Iam

dragan

al chika doctor je iz nis bre...lako je sa njim frljati se pivima u beogradu :)

GoPlay

Citat: dragan poslato 23.12.2012. - 21:31
al chika doctor je iz nis bre...lako je sa njim frljati se pivima u beogradu :)
Vidim :) Mozda se zadesimo u isto vrijeme u BG ili Nisu ako put navede :)
piva pobjeci nece
Iam What Iam

chika.doctor

Ma no sikiriki drug.. :ziveli:

Gledam sad, na ovom drugom linku nigde ne piše o kojoj se količini radi, ali je najverovatnije jedan u pitanju.. Za set od 16 dobiješ popust? :laugh:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 23.12.2012. - 21:47
Ma no sikiriki drug.. :ziveli:

Gledam sad, na ovom drugom linku nigde ne piše o kojoj se količini radi, ali je najverovatnije jedan u pitanju.. Za set od 16 dobiješ popust? :laugh:

hahaha 100% xD

sve mi se cini da cu obraditi postojece sarafe... i imati na umu da se ni jedan jedini ne smije unistiti xD
Iam What Iam

chika.doctor

Te što si uzeo uz felne? Ispeskari i ofarbaj u plavu kao što je tvoj clio.. :ok:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 23.12.2012. - 23:14
Te što si uzeo uz felne? Ispeskari i ofarbaj u plavu kao što je tvoj clio.. :ok:

aha :)
sarafi plavi :)
a felge ce biti bele dok ne nabavim kod za narancastu ... pa idu opet u narancasto kao sto su bile :)

Iam What Iam

chika.doctor

Pa ovo ti je neka neon narandžasta.. Baš hoćeš istu boju da nadješ?

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 23.12.2012. - 23:39
Pa ovo ti je neka neon narandžasta.. Baš hoćeš istu boju da nadješ?

Tacnije ova gore sto je na cliu ne ova zumirana.. zumirana je malo u photoshopu popeglana :)

The paint is made by Krylon and is called "fluorescent safety orange" (preneseno sa Honda-Tech foruma iz kalifornije)
Iam What Iam

chika.doctor

GoPlay

Citat: chika.doctor poslato 24.12.2012. - 00:11
Eto ti, neon narandžasta.. :p

polako xD da registracija prodje u Martu pa ce lagano da se proba srediti :)
Iam What Iam

direstraits

Citat: Ultrena poslato 20.04.2013. - 21:04

Da li treba da se kupuje neki srafovi za alu felne ili mogu ovi od celicnih?  :hmm:

Trebaju drugi sarafi.

Ultrena

direstraits

Na istom mjestu gdje i felge. :zubo: Ili ovlasteni servis. :kez:

Ultrena

Koliko kostaju, da znam cemu da se nadam :zubo:
Sva sreca pa mi treba samo 20 komada  :tup: