Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem sa osiguracima i relejima, raspored, zamena

Započeo lolevf, 26.10.2008. - 12:30

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Blazar

Nema to plasticno ''dugme'' veze sa podizacima, ono je za bravu od vrata, primijetices da kad drzis otvorena vrata zaklucas i otljucas da se to malo ''dugme'' pomjera.

mdejan68

Da li neko zna gde su smesteni relej za zmigavce i relej za brisace na meganu 2?

pmilovanovic

hrc_1234

Bok

Zamolio bih nekoga tko ima Megan 1.6e 1997.g RN (klima,abs,servo,zracni jastuk za vozaca,centralno daljinsko) ako mi moze poslati sliku rasporeda osiguraca. Problem je taj jer mi je jedna osigurac ispao iz razvodne table i neznam od kuda je ispao  :titanic: (nije niti jedan od rezervnih jer su svi na broju). Dali je netko mozda pokusao spojiti OBD II diagnostiku na taj megan?

Lp

EDIT: Spojene teme

rotkod

Pa dal' ti sve radi, mislim svetla, pozicija, migavci, grejač zadnjeg stakla, centralna... da sad ne nabrajam. Imaš li sliku te table i jesi li gledao u praznim mestima, jel' ima neko mesto sa tiplicama, unutra, da se ubode tamo... Slikaj svoju, mada ako ti sve radi i ne pokazuje nikakav konflikt... :nezna:

hrc_1234

Sve radi, ali opet necemu je sluzio  :nezna:, ima hrpa praznih mjesta. Budem danas poslikao pa se javim. Thx

rotkod

Citat: hrc_1234 poslato 06.06.2010. - 13:22
Sve radi, ali opet necemu je sluzio  :nezna:, ima hrpa praznih mjesta. Budem danas poslikao pa se javim. Thx
Hmm... Proveri sve šta ti padne na pamet, ventilaciju, brisače, sve brzine i njihove položaje, možda i nije ispao...  :nezna:

P.S. Poz ZGB, ja ću verovatno za idući vikend na jedan dan u ZGB, Travno i Dugave, posle na Zelengaj, pa natrag...  :zubo:

hrc_1234

Evo slika ploce s osiguracima:

Dali netko zna šta se prikazuje na displayu:

edit: ispravljeni thumbnail-ovi

Blazar

Na displeju ti pokazuje da ti je ulje na max, cim izgubis jedan kvadratic znaci da je potrosio malo itd.

rotkod

Pa ti sve imaš, ajme meni, pa vidi na slici, idi redom, imaš 4 reda po 10kom. i sliku koja ti objašnjava šta je šta, plus što su ti bojama označili koja je amperaža u pitanju, evo primer...
Crveno sa farovima, 4 u nizu, od  10A, žuti su 20A grejači sedišta, idi redom...  Vidiš da su na slici ofarbali po amperaži , nalepnica...

bazdarevic

Da ti nije ispao onaj rezervni od 30A sa poklopca  :kez:

Salim se naravno...

hrc_1234

:kez: nije nije   :kez: od nekud je drugdje ispao  :wtf:

wlada_85

Renault clio II, 1,4 16v 2002 godishte...

Interesuje me zashta je koji relej????

1.?
2.?
3.?
4.?
5.?
6.?
7.?

Hvala... :)

Exception®

Druže, mani se čačkanja... Opet ćeš ugurati nešto u nešto :rotfl:

NHF :ziveli:

ΕΛΛΑΣ

wlada_85

Hehheheeee.... Pa tako se pochinje... Uvek neko ugura neshto u neshto.....  :connie_38:

Jbg, kad nisu nacrtali shemu... Daju ti od prilike kako izgleda poluosovina.... Umesto lepo crtez, presek itd itd.... Shemu za sve i svaki deo...

Aj sad recite ako znate zashta je koji relej, da ne bih zapalio neshto.....  :fucka: :shit:

PS
Nishta od ovoga ne bi bilo da je Pera na vreme otishao u policiju