0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Gledam slike i kompletnom utisku nesto nedostaje, nisam siguran sta, ali, po meni, nije to to. Nejneprijatnije su me iznenadila prednja sjedista i body kit-sve mi nekako preobicno i jeftino izgleda. Sve manje se pronalazim u ovim novim modelima. Jos su samo trebali napisati da preko noci ne trosi nista nego sam proizvodi gorivo i dopunjava, cista glupost je ovo 5l. Za ove gabarite i ovaj motor sve ispod 7,5 je galakticki uspjeh, to sto ce na nekoj nizbrdici i dionici od 50km imati u momentu prosjecnu potrosnju 5.5l mi nije interesantno.
Čudne kontrole multimedije i dalje problem Renault modela
" Širina vozila je zadivljujuća, pomalo podseća i na model Audi A8 ovako gledajući baš iz daleka." On se ruga, ozbiljno
Je l ovo Reno i u Fluence počeo da ugrađuje digitalni brzinomer
pa, bilo bi dobro da su prednja sedista sa malo boljim bocnim osloncima, ali opet nije generalno to tako lose, unutra deluje bolje od obicnog fluensa, klima hladi i nazad, meni se svidja tamna unutrasnjost...farovi su visoki pa visoki, takav model, iako je tacno da bi bilo bolje da su nizi barem ako ne i drugacijeg oblika...sto se tice potrosnje, rs sa svojih 1240ks prazan moze da se vozi po ogranicenju sa oko 6,5l po magistrali, i to sa losijom aerodinamikom i kracim brzinama, tako da bi ovaj fluens trebao biti bar 10tak posto stedljiviji. iskreno, malo sam iznenadjen i trenutnom potrosnjom na 120kmh, malo mi je velika...