Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Plastika ispod motora - suspleh

Započeo neno20st, 08.02.2012. - 17:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

PremieRacing

Auto treba da ima tu zastitu ako je fabrika stavi i nije pametno voziti bez nje pogotovo ako su kaisevi "na otvorenom". Naravno da se u milion slucajeva nece desiti nista ali...

Ovaj oglas koji sam ja ostavio nema suspleh za Clio III, niti sam uspeo negde da ga nadjem, za sad...

.

PHYSICS

Pozdrav svima. Da li neko zna gde mogu da nađem
polovan šuspleh  za svoj auto?

Aladin

SlObOdNi

bojssa

Koliko vidim, ovi izrađuju nove, nešto mala privreda?

zokce

Ja sam uzeo Lagunu 2 1,8 16V bez te zastite motora.
Kad sam zvao neke da to nabavim, rekose mi da ima 2 suspleha, prednji i zadnji.
Neki ne pominju da ima 2 suspleha, mozda misle na taj zadnji.
Gledao sam na dialogys-u, ne vidi se lepo da ima 2, kao da ima samo jedan.

Sta je od svega toga stvarno tacno. Hteo bih da prvo uzmem, pa da idem kod majstora.

Vookela

Pozovi par auto otpada pa proveri, ima tema posebno ovde

bojssa

Ja sam kupio polovnu original, ali u odličnom stanju. Razmišljao  sam i o ovoj "mala privreda" sa polovni automobili, cena je ista ali nisam hteo da eksperimentišem sa kvalitetom plastike  :nezna: Moj savet staviti šus pleh, nije neophodan ali mene nervira to strujanje vazduha na auto putu i huk, a i da ne baca odozdo vodu i blato.

Vookela

dobra je stvar, pogotovo zimi, ali leti se motor vise greje zbog klime

Vldmr I

Zna li neko da li Twingo 2 ima tu plastiku? Gladao sam na mom i ništa...

Kaso

Da li znate koja velicina srafova ide za zastitnu plastiku motora?U pitanju je megane 2.Vidio sam da ima 2 velicine srafova,ali ne znam koja je tacno.Samo sam vidio da su mi oni veci poispadali i plastika se vuce po asfaltu

djiuliju

Kaso

Uzeo sam M6,to je 10tka kljuc.Samo sto sam posebno uzeo podliske.Valjda ce raditi posao.Hvala na potvrdi;)

MasterMind

Laguna 3 hatchback.

Da li neko zna da li ispod idu dva šus pleha, ili jedan? Pošto sam nasadio auto, i otkionuo, i kada sam se zavukao ispod čini mi se da napred, odmah kod branika nedostaje ali ima neka plastika, koja nije ravna, i pozadi ka karteru deo sa koga je odvaljen jedan veo.

Byk

Ovo sam nasao na netu.

Sent from my P30 Pro