Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
D

Renault 5 GTT

Započeo Dule, 27.10.2008. - 23:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dule

Neki dan sam citao EVO i vidio zanimljiv tekst vezan za Renault 5 GT Turbo i odlucio to slikat da podjelim sa onima koji ne prate te novine. :)
Slike su u punoj velicini da se moze procitati. :hey1:

Boki

Pre 10 godina sam imao super kombinaciju za ovakvu peticu i nisam je kupio :doh: Dan danas mi je zao zbog toga :place:
Nisu sale za umove male

drMarty

Jako fin autić,rado bih ga posedovao :too:
Il sam ja ćorav ili su sitna slova :o:

Dule

Citat: drMarty poslato 27.10.2008. - 23:13
Jako fin autić,rado bih ga posedovao :too:
Il sam ja ćorav ili su sitna slova :o:

Prebaci si te slike na hard i lijepo zumiraj pa ces vidjeti. ;)

Boki i ja sam jos 1996 isao gledati jedan R5 GTT, vlasnik mi je cak dao i da ga provozam i sjecam se da je prekrasno isao...vukao je nenormalno, a i ja do tada nisam ni imao priliku provozati nesto od 120 KS u to vrijeme, a i tadasnji auto koji sam vozio imao je tocno duplo manje KS...onda mozes mislit kakav mi je osjecaj bio provozati taj auto. :)

Boki

Citat: Dule poslato 27.10.2008. - 23:22

Prebaci si te slike na hard i lijepo zumiraj pa ces vidjeti. ;)

Boki i ja sam jos 1996 isao gledati jedan R5 GTT, vlasnik mi je cak dao i da ga provozam i sjecam se da je prekrasno isao...vukao je nenormalno, a i ja do tada nisam ni imao priliku provozati nesto od 120 KS u to vrijeme, a i tadasnji auto koji sam vozio imao je tocno duplo manje KS...onda mozes mislit kakav mi je osjecaj bio provozati taj auto. :)
Ovaj je bio perla bele boje...naj jaci utisak na mene je ostavilo to sto je slajfovao i u trecoj(po glatkom putu).Uh kako je taj auto lepo isao.Al meni magarcu bilo zao da dam bmw za njega :doh:
Nisu sale za umove male

El Bayanero

R5 GTT u dobrom stanju je i danas mjerilo za mnoge stvare, imati takve performanse prije 20 i kusur godina :hail: :hail: :hail:
I da, ja jos uvijek nisam odustao-R5 Baccara i R5GTT su nedosanjani san(zasad)......
Mr. Weber & Mr. Garrett

Chkoze

"Eto vam, luzeri lavoljupci."
:p :hahahi:

renault-misha

jako lep i mocan auto...samo da mi je umesto GTD  GT turbo bilo bi fantasticno :too:
deda mraz je poranio..... :-)

Crazy Laguna2.2dCi

Evo da vam pokazem sta moj drugar ima u svojoj kolekciji Renault automobila.
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

El Bayanero

Drugar ti je srecan covjek-massive  :respect:  za ove 5-ice :hail:
R5GTT ph.I mi je uvijek bio lijep :yeah:
Mr. Weber & Mr. Garrett

Boki

Ovaj beli mi je :hail:  :yeah: (lici dosta na onog mog,nesudjenog :doh: ) :place:
Nisu sale za umove male