Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Limarija Megane

Započeo aguero, 14.02.2012. - 17:08

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

aguero

Pre svega da se zahvalim svima na odgovorima, a da kazem da nije branik udaren,on je netaknut,samo deo iznad tocka je udubljen. Moram to pogledati kod nekog sto to radi,pa da mi kaze pravu cenu :) mada mislim da bi cena oko 100e za kompletno sredjivanje bila i vise nego dobra.

Jeste vodi se pocinilac kao NN lice,samo zato sto Srpska i Hrvatska policija ne saradjuju (mada pricaju po televiziji kako su u odlicnim odnosima) ja sam im dao tablice tog lika,opisao vozilo,ali dzabe kad Srpski policajci ne daju informacije Hrvatskim,nece ni ovi da daju informaciju kad treba.

mire

Nema to veze sa hrvatskom policijom. Ako si dao našima tablice, onda taj tip NIJE SMEO da napusti teritoriju Srbije, a da ne bude priveden!

aguero

e kod nas sve moze izgleda,tako da me nista ne cudi,mozda je neki "biznismen" sto bi se reklo ili "sincic" pa tata sredio da prodje kao da nista nije bilo,ko ce ga znati. Znam samo da on nikada nije nadjen...a to za policiju mi je rekao jedan covek koji zna dosta policije i pokusao je da mi pomogne,sad mozda i on laze ili ga ja nisam dobro razumeo :)