0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Osim toga, mrtav auto se izuzetno tesko slepa, kocnice su (gotovo) neupotrebljive, volan tesko mota, pogotovu jednom rukom jer je druga na rucnoj, jedva sam ga odslepao do hit-a koji je bio samo na 1-2km od parkinga.
Izvini ovo me buni, Megane ima sigurnosni sistem da pri slepanju auta,oslobadja volan tj. normalno mozes da ga motas, omogucava normalno koriscenje kocnice (nozne)s tim da si za slepanje, napred na braniku navrnuo onu takoreci kuku sto dolazi sa autom koja se nalazi u gepeku
A sto bez vidljivih tragova? kamen u ruku!
Evo da javim. Ustanovili su da je ipak bravica, deo i ruke 25.000 din. Na to sam uzeo 8% popusta kao clan RKS pa je izaslo manje. planirao sam zimske gume da kupim a ne bravicu. Pitao sam sefa servisa u hit autu da li mogu da ocekujem da je bravica potrosni deo tj da li ce me ovo doci na svakih 2-3g (pod uslovom da ne promenim auto ) i rekao je da je od kada je on u servicu zaista retko vidjao taj kvar, sto uvecava moj maler, ali je hteo da me utesi i rekao da je dobro sto nije Laguna jer za nju ista bravica kosta 650e Uzeo sam auto u petak, bas sam bio ljut ali sada, veceras dok sam vozio nekako me sve to proslo, ide ko mecava i uzivancija za voziti, steta sto tako neki kvar pokvari ugodjaj totalno. Ono sto mene vise zanima je kako da sprecim da mi se opet desi isti kvar, sta bih mogao da pogledam, pazim, zategnem na toj bravici... ili se to ne moze?!
Jesi li dobio staru bravicu nazad ? Cena je skroz ok. Servis u novom sadu mi je za istu trazio 350.Mislim da stara moze da se namesti.