Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za lim

Započeo Dogac, 06.11.2008. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Nisam baš najsrećnije krstio naslov ali nema veze,znate o čemu se radi.Ima li to neko na kolima? Verovatno nema! Ima li nečiji komšija,rođak,brat?  :zubo:

Ja bih stavio na haubu tu providnu foliju zbog predstojeće zime i rizle veličine klikera koju bacaju po putevima.  :mad: Da li to rade ovi što stavljaju folije za stakla?

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Alhemičar

Hmm  :hm1:  i ja sam veoma zainteresovan za ovu tematiku,iz razloga koje je kolega Dogac naveo a i mnogih drugih.
Nemam sada vremena da google-am po netu,tako da cu sacekati koji dan da vidim zna li neko iz prve ruke nesto o tome,a ako ne,otici cu do Mastera pa cu pitati ljude koji sigurno znaju!   :yes:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Mr.Black

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 12:01
Nisam baš najsrećnije krstio naslov ali nema veze,znate o čemu se radi.Ima li to neko na kolima? Verovatno nema! Ima li nečiji komšija,rođak,brat?  :zubo:

Ja bih stavio na haubu tu providnu foliju zbog predstojeće zime i rizle veličine klikera koju bacaju po putevima.  :mad: Da li to rade ovi što stavljaju folije za stakla?

Ja vec mislio da hoces da stavis onako dve trake preko celog auta kao neki mustang ili tako nesto, pomislih vid ti njega sto je posto extreman  :zubo:

Dogac

To ćeš ti kad ga spustiš!!  :hura:

Cliomane,ja znam da sam našao negde na netu,čini mi se kad sam tražio folije za stakla...ali sad ne mogu da nađem da me ubiješ.Mislim da je to super stvar,video sam na jednom audiju u gradu.Uopšte se ne primećuje...zanima me i koliko se lako posle skida...  :nezna:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Alhemičar

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 13:20
To ćeš ti kad ga spustiš!!  :hura:

Cliomane,ja znam da sam našao negde na netu,čini mi se kad sam tražio folije za stakla...ali sad ne mogu da nađem da me ubiješ.Mislim da je to super stvar,video sam na jednom audiju u gradu.Uopšte se ne primećuje...zanima me i koliko se lako posle skida...  :nezna:

Mora da postoji lako izvodljiv nacin za skidanje,samo treba imati opremu za to,zato je to u privatnoj reziji malo teze uraditi.
Mislis kao skidanje jednog dana ako se npr. folija osteti ili nesto sl.,jer inace,sto bi je skidao?   :nezna:

Dogac

Da da,ako se ošteti...inače je ne bih skidao,neka stoji...ne smeta!  :yeah:

Alhemičar

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 14:03
Da da,ako se ošteti...inače je ne bih skidao,neka stoji...ne smeta!  :yeah:

Kada bi to bilo jeftino,a 100% da nije,upakovao bih ja njega citavog "k'o pile u foliju"!    :laugh:     
Ovako,bar da zastitimo ono najosetljivije a to je hauba!   :yes:   

Mr.Black

A kontam da ce malo strcati boja  :nezna: mozda je ne potrefe onako 100% pa bude bezveze  :nezna:

Dogac

Pa da...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee vidi šta nađoh!!!!

vidi

Znam da sam negde video...jedva nađoh!  :oo:

Citat: Mr.Black poslato 06.11.2008. - 14:14
A kontam da ce malo strcati boja  :nezna: mozda je ne potrefe onako 100% pa bude bezveze  :nezna:

Šta bre?? Pa to je providna folija!  :cekicem:

Dogac

Sad sam ih zvao...

cena je 120e po m2

Rade sve delove kola.Mene zanima i deo ispred zadnjeg točka jer mi tuda obijaju kamenčići.  :bigl:

fica8

kolko drzi ta folija vremenski?
godinu dve....?

Dogac

Mislim dosta duže...znam da ovaj audi u gradu ima već 5,6 godina...trebalo bi da je to isto kao za stakla.  :nezna:

Mr.Black

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 14:15

Šta bre?? Pa to je providna folija!  :cekicem:

aaaaaaaaaaaa :nezna:

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 14:21

Rade sve delove kola.Mene zanima i deo ispred zadnjeg točka jer mi tuda obijaju kamenčići.  :bigl:

e to je dobra stvar , to bih i ja stavio  :yes:

Alhemičar

Pa naravno da je providna folija..sta ste vi mislili!?   :laugh:   Bolje sto je providna,nema onda da "masi" boju.   :ne:

Storia

Dogac druže, ta folija se zove autografika, a neki je zovu i cast folija. :zubo:
Lepljenje automobila je jedna od delatnosti kojom se bavi firma (neću da se reklamiram) u kojoj radim.
Možemo da ti oblepimo autić u fazonu nekog šeparda :rotfl:
Možeš imati oči a i dalje biti slep