Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za lim

Započeo Dogac, 06.11.2008. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Vredi svake pare...stoje jos kao prvi dan.Sigurno ce jos ovu zimu pregurati  :yeah:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Malivuk612

sta sam ja propustio??? kad si ti to radio???

damal

ok, onda cu malo guglovati. Pitacu par firmi za brendovanje auta. Ne znam samo kako ce to uraditi preko Renault znaka na haubi. Ako to lepo ne urade mogu da totalno s..ebu izgled auta.

Dogac

Meni je na kliju odradjen i znak i ta plastika ispod njega.Malko je to zeznuto jer tu ode najvise folije,pa ispadne skupo.

Citat: Malivuk612 poslato 01.11.2009. - 21:15
sta sam ja propustio??? kad si ti to radio???

Ne pazis na casu!  :p
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Malivuk612

damal

Malo osvezavanja teme:
U subotu sam bio do "Dark Glass-a" na Zvezdari da pitam za zastitnu foliju. Cena za prednji deo i haubu negde oko 280 Eur. Problem (pored cene) je i sto su prebukirani pa je covek jedva skupio malo vremena da mi objasni sta bi sve radio. Ceka se dosta.
E sad sam se malo i ohladio od te ideje jerbo za te pare cu prefarbati te delove za par godina. Jedino sto ce stvarno odvratno izgledati posle ataka rizle - mada sam ovu zimu dobro pregurao  :hura: :hura: - bez ogrebotina..
Jos cu malko razmisliti. Ako neko zna jos kog ko to radi, neka javi.

Inace video sam super aplikaciju - folija ima texturu sitne kvadrate - extra izgleda. Bas su zavrsili krov na nekom belom KIA Ceed-u.

Nikola_G

Drugar je hteo da radi haubu ona karbon varijanta, oko 150 evra su trazili, uopste nije jeftino...

Ja bih mozda kad bih kupio nov auto, odradio ceo, pa posle 4-5 godina skinuo foliju kad se pohaba, i imao opet nov auto  :laugh:

Dogac

Pa meni je ovaj lik u Uzicu,za najkvalitetniju foliju koju ima,trazio preko 300e  :help:

urrade

treba mi ona providna nalepnica na sastavu sajtne i ruba sa leve strane,danas sam primetio da je nema :nezna:,gde to kupiti?

Exception®

Preko Renault servisa... Čak i za nju postoji kat. br. :zubo:

ΕΛΛΑΣ

Aca BG

Citat: urrade poslato 24.06.2010. - 19:25
treba mi ona providna nalepnica na sastavu sajtne i ruba sa leve strane,danas sam primetio da je nema :nezna:,gde to kupiti?
Jel to ono malo sranj*e ispred zadnjeg tocka???

urrade

Citat: ALEKSANDAR BG poslato 25.06.2010. - 01:19
Jel to ono malo sranj*e ispred zadnjeg tocka???

da,samo ne znam kako je moglo da se odlepi,eno vide se tragovi lepka kao da je neko namerno odlepio

Citat: Exception poslato 24.06.2010. - 22:06
Preko Renault servisa... Čak i za nju postoji kat. br. :zubo:

da ne znas cenu?

Adam

Citat: urrade poslato 24.06.2010. - 19:25

A koju funkciju ima ta ''nalepnica''? nije mi jasno  :nezna:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Aca BG

Taj deo lima gde stoji ta nalepnica je najosetljiviji pa je zato stavljaju!! Ima je i Aston Martin DB9!!!

Exception®

E ako je ima Aston, mora da je ima i Megane :laugh:

Viđao sam gomilu Megane-a bez tih nalepnica i ni jednom se tu nije ništa oštetilo :shit: Ne znam cenu ni otprilike :nezna: Ja bih skinuo i drugu i tako vozio, pogotovo što se vremenom primeti razlika u boji :evil: naročito kod belih vozila gde ta nalepnica požuti :fiju:

ΕΛΛΑΣ