Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za lim

Započeo Dogac, 06.11.2008. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

AccA

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 13:20
....video sam na jednom audiju u gradu.Uopšte se ne primećuje...

Pa kako si je video, kada se uopste ne primecuje  :fucka:

Dogac

Citat: AccA poslato 06.11.2008. - 16:11
Pa kako si je video, kada se uopste ne primecuje  :fucka:

:rotfl: :rotfl:

Nalepljena je do pola haube,znaci ne cela hauba i vidi se gde se zavrsava...a i znam decka koji ga vozi pa mi je rekao da obratim paznju.  :zubo:

Citat: Storia poslato 06.11.2008. - 16:02
Dogac druže, ta folija se zove autografika, a neki je zovu i cast folija. :zubo:
Lepljenje automobila je jedna od delatnosti kojom se bavi firma (neću da se reklamiram) u kojoj radim.
Možemo da ti oblepimo autić u fazonu nekog šeparda :rotfl:

Pa moramo nesto raditi...ne bas separd,ali gepard moze!  :too: :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Boki

Na Dogcevog clia dolazi u obzir samo roze folija! :yeah:
Malo mi je skup to sport...za te pare koliko te izadje folija mozes celu haubu ofarbati ako se bas desi da je ostetis :nezna:
Nisu sale za umove male

Dogac

Pa i ja to kontam Boki...narocito posto mi vec ima 10ak udaraca od kamencica gde je spala farba...bolje da je farbam!   :zubo:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

drMarty

Imaju i one folije što "menjaš boju" autu bez farbanja što mnahom koriste taxi.Čini mi se da je za ceo auto oko 200-250 eura..

Dogac

da nalepim neku finu roze boju?  :fucka:

drMarty

Mr.Black

Citat: Boki poslato 06.11.2008. - 17:28
Malo mi je skup to sport...za te pare koliko te izadje folija mozes celu haubu ofarbati ako se bas desi da je ostetis :nezna:

Slazem se sa ovim  :yes: mislim da bi bile bacene pare i ko zana dali bi se ta folija kasnije lepo odlepila  :nezna:

deki

Citat: Dogac poslato 06.11.2008. - 19:55
Pa i ja to kontam Boki...narocito posto mi vec ima 10ak udaraca od kamencica gde je spala farba...bolje da je farbam!   :zubo:

Koliko ja znam ovo ti je jedino rešenje pošto niko ne stavlja foliju na oštećene delove već moraš da središ ta oštećenja pa onda da staviš foliju. To ti posle dođe kao neka vrsta zaštite (da ne kažem kondom) protiv kamenčića.

Exception®

Ovi momci to rade. Mogu da ti promene boju celog auta, može providno... ;)  NS grafoprom.

Kod njih sam ja radio sve one moje zahebancije, znaš i sam :)

Inače, jedan od dva brata koji su vlasnici firme vozi Clio II i svaki put je drugačije oblepljen. Znači, stavljaš i skidaš kako hoćeš :yes: Drugi brat koji vozi Octaviu je ženinog belog Clia II kompletno odradio u perla ljubičastoj boji. Izgleda do yaya, najozbiljnije :yeah:. Kao da je farban a izađe 10 x jeftinije ;)

Garancija kod njih na folije je 7 godina ;)

Evo jedine dve fotke njegovog Clia što sam uspeo da nađem :D

^^
BTW, i ovaj Clio je bio beo, teretni :yes:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Boki

Odlicno je uradjen! :respect: Bas sam se razmisljao koja mu je bila prava(fabricka)boja.Pomislio sam da je bila ova svetlo siva :o:
Nisu sale za umove male

Mr.Black

Ex  :yes: znam za tog clia bas ga cesto vidjam po gradu extra je odradjen  :ok:
Dogac, ovaj Ex te opet nesto proziva  :vidiga1:  :rotfl:

OTAC

a jel mogu te folije u boji auta da se lepe na one zastitne plastike na vratima?!

imam pare skupljenje,treba svaki dan da odem da zakazem u master group za termin farbanja,ali kao sto svi znate, lajsne da se skidaju,pa farbaju,pa ce to da se uglavljuje nazad...a jednom skinuto nikad vishe kao sto je bilo....
pa bih nesto bezbolnije tipa ovog da odradim, a verujem da je i jevtinije...

fLiP

naravno da ima. Sigurno si video gomilu taksi vozila koja su presvucena tim folijama u zuto. A ispod se kriju sasvim druge boje. ;) Samo treba naci pravu nijansu, sve ostalo je sitnica.