Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za lim

Započeo Dogac, 06.11.2008. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Pa ako je do sad nisi stavio, sad ni ne moraš :doh:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Da brate,bas je tako...nisam stavio ovih 5 dana koliko ima rizle po putevima, i ne moram jos 3 meseca koliko ce je biti! E bas si pametan!  :fiju: :fiju: :fiju: :doh: :doh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Click

Nisi je stavio dve godine, verovatno je to mislio  :laugh:

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Exception®

Dam ti ja TAJ :evil:! Nisam mislio samo na ovu sezonu, već na ovo što je dr napisao :p
ΕΛΛΑΣ

OTAC

pa ako ljudi nisu stavljali folije od postanka tocka do kraja 20og veka, nemoj ni ti :D

:zubo:

Mr.Black

Dogac jedva cekam da ih vidim.. tj. ne vidim.. ups ne znam sta pricam  :zubo:
Ma samo ti to stavljaj pa makar, kasnije kad ih budes skidao, i boju sa kola skinule  :bigl:

Dogac

Pitao sam ovog,kaže ma kakvi da skinu boju!  :zubo:

Kad god da ih stavim dobro su mi došle,jer mi se još nije desilo da 2 kamenčića udare u isto mesto!!Tako da će sigurno imati neku svrhu na kolima!  :too:

drMarty

Dogac

Ako budem mogao da ga isteram do njega!Taj je na vrh jednog brda u gradu!!  :doh:

Exception®

Kažem ti ja lepo. Sačekaj da sneg okopni :laugh: :laugh: :laugh:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Ostavio sam auto da mi drug uradi,bice gotov nocas ali da bi se dobro osusilo stajace kod njega do sutra.  :yes:

Uradice mi folije od 40e po ceni od 25e!!! Ziveo Slobo legenda!!!!  :hail: :hail:

Mr.Black

Jedva cekam da vidim tj. ne vidim  :zubo: kako ce da izgleda na tvojim kolima  :too:
Kad je gotov???

Dogac

Gotov je još sinoć,ali mora da se dobro osuši...idem po njega kasnije,oko 11,12!  :hura:

Crazy Laguna2.2dCi

Slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!