Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za lim

Započeo Dogac, 06.11.2008. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mr.Black

E od ovoga se stvarno treba zastititi  :oo: :oo: :oo: sad te bas razumem...

Alhemičar

Citat: Dogac poslato 28.11.2008. - 12:41
Evo da vidite zbog čega ja stavljam...ovo je ispred škole...a zamislite magistralu,kad vas neko pretiče pa kad ospe rafal!!!  :help: :help: :help:

Riiiizlu imas a licnu kartu nemas,mozda ces veceras ti u stanici da dremas..
riiiizlu imas,tdntdn..
riiiizlu imas,tdntdn!

:rotfl:        :rotfl:          :rotfl:

Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Mr.Black

Kako je u vojsci Cliomane  :fucka: jel te maltretiraju tamo cim si ovako prso  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Alhemičar

Citat: Mr.Black poslato 28.11.2008. - 13:52
Kako je u vojsci Cliomane  :fucka: jel te maltretiraju tamo cim si ovako prso  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dobro je..rizla za dorucak..rizla za uzinu..rizla za poneti..     :blll:                                                 

:laugh:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Click

Ma sta vi to toliko o toj rizli?!  :blll: :blll: :blll:

Exception®

Ma samo da zaštite lak. Ako prsne šajbna ili far, nema veze :vidiga1: :vidiga1: :vidiga1:
ΕΛΛΑΣ

drMarty

Citat: Dogac poslato 28.11.2008. - 12:41
Evo da vidite zbog čega ja stavljam...ovo je ispred škole...a zamislite magistralu,kad vas neko pretiče pa kad ospe rafal!!!  :help: :help: :help:

Pa ti ne dozvoli da te neko prtetiče :lool:

Dogac

E sad me briga...baš sam opušteno vozio!  :smoke:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Boki

Citat: Dogac poslato 01.12.2008. - 08:56
E sad me briga...baš sam opušteno vozio!  :smoke:
Tako je Dogili,reci ti njima! :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male

milan b

Pa zar nije to bilo oko 120-150e za ceo auto. Treba pitati nekog od zutih taxija. Oni su lepili cele aute da ih ne bi farbali.
Naravno, mislim da bi ti zuta lepo stajala :laugh:...
Malo sam se raspitao, providna folija je neka specijalna i zato je toliko skuplja, nego daj neki kontakt.
Meni treba ona providna nalepnica na sastavu sajtne i ruba.

Dogac

Ja sam folije radio u Užicu,a u Bg su mi tražili 120e za kvadrat!!!  :oo: :oo:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

damal

Znam da je tema stara ali dolazi nova zimska sezona. Ova ideja o foliji na frontu auta mi je odavno u kombinaciji ali nisam nasao nikog ko to radi. Cak sam i vidjao neke nabudzene VW Tuarege sa koznom brnjicom.
Moj Kangoo 2 sa velikom "nosnom" povrsinom je dusu dao za sakupljanje rizle. Ko to radi u Beogradu?

Dogac

Rade to ovi sto zatamnjuju stakla...ja sam preko googl-a nasao neke,ali su bili mnogo skupi. 120e kvadrat??? Doduse,to je bila cena pre godinu dana.

damal

A kako to izgleda nakon godinu dana? Jesi li ih skidao ili jos stoje? Kakvi su ti utisci, vredi li?

Malivuk612

jedan caletov kolega je na E klasu stavio foliju, branik i hauba... providne, izaslo ga 200 evra, i planira da skine u martu...