Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Folije za lim

Započeo Dogac, 06.11.2008. - 12:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SlObOdNi

Meni je ta crna mat skroz super...

Blazar

Nisam rekao ali stvarno izgleda odlicno na daljinu. I ne moras da sjekiras oces li ga izgrebati, ako izgrebes zalijepis novu foliju  :zubo: nema poliranja i ostalih cudesa.

Ilic-PA

valjda u Zemunu stoji, crna bmw sestica, matirana, sama po sredina ostavljena linija metalik. predrkano izgleda
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

SlObOdNi

^ pruga preko krova, i strafte sa strane...   :ok:

Cherokee

U CH sam video Range Rover, citav u mat crnoj, i stvarno extra izgleda  :kez:

Ali ljudi, nemojmo ici toliko u  :OT:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Mikely

Ex hvala puno, kapiram da bi te sare mogle i na clio II ali ne znam jel prvo tamo kupim foliju pa nosim na stampanje ili...? i kako da im predstavim ideju? papir, slika, photo shop?  :cool:
Ne pobedjuje onaj koji ne ume da gubi...

Exception®

Široki, gde su nestali moji postovi iz ove teme gde sam stavio link za firmu koja radi folije i nalepnice i gde sam pisao o ceni istih :evil: :bat:?

2 Mikely: Ne kupuješ nikakvu foliju, materijal je njihov a ti bijaš boju i nijansu :yeah:. Objasniš im šta bi voleo, odneseš im fotku auta (oni će ti reći kako da ga fotkaš) i uraditi ti u PS-u pa onda otprilike znaš kako bi to izgledalo :too:

ΕΛΛΑΣ

Cherokee

:wtf:

Nisam ja ovde nista brisao, matere mi!  :place:

Exception®

Pa di je ono što si mi napisao da sam k'o google :wtf:?

ΕΛΛΑΣ

Cherokee

:asshole:

Pogledaj na prethodnoj strani  :banme:

mkrnjic

Citat: Exception poslato 26.08.2010. - 22:04
Ne pita puno, ja sve znam :bigl: Cena za te "štrafte" mislim da je cca 30 € :yeah:

a gde mogu da se vide te "štrafte" ... i ja raznišljam o nekim štraftama i prugama

sagittarius82

izvinjavam se zbog  :OT: sto se tice mat folija stvarno extra izgleda na mnogim kolima :)) ortak vozi bembaru karavan mat crna i zatamljena stakla .. ishao je i preko sa njom na grani ga pitali jel su fabricki zatamljena stakla on rekao da i nista prosao dalje bez problema :)) naravno znate kakvi su kerovi ovde kod nas pogotovu u bg-u djilkosi pa smaraju na svakom koraku ali ga zabole cak im je bezao par puta :))

Blazar

E ja sam bas vidio tok crnog BMW-a karavana sa mat folijama po NBG i izgleda odlicno.
A koliko kosta uopste da se odradi to sa folijama, mislim ne bih ja to radio nemo znatizelja je cudo.

ChedaD

www.parasole.rs

Citiram ono sto su mi odgovorili u mailu na moje pitanje koliko kosta karbon folija sa ugradnjom, i koliko kosta zatamljenje stakala:

"Ne znam kolika je povrsina, ali cena se krece 70e/m2 postavljene folije,
sirina x duzina krova.
  LLumar folija, verovatno si mislio sa sto manjim procentom zatamnjenja,
50% zatamnjenja je najsvetlija pa ide 65,80,85,95 bi iznosilo 80e zaauto
sa 3 vrata a 90 za auto sa petoro. Zadnje staklo se radi iz jednog dela.
Pozdrav
"
Posao od kuce bez ulaganja: www.dodatnazarada.com

Ilic-PA

korektna cena. samo ovo zatamnjenje mi nije jasno. to nije u granici legalnosti?  :rotfl:
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!