Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault ZOE

Započeo damal, 06.03.2012. - 21:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

chika.doctor

Kakvo li mu je ubrzanje do stotke? :hm1:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

wcyber

Verovatno potrosi  baterije pre nego sto ubrza do stotke ako stisnes gas do kraja  :funny:

chika.doctor

Hehehe, crnjak.. :celb1:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

slavko_bgd

Vozio sam prošle sedmice u Sloveniji ZOE i oduševio sam se. Zapravo, dve stvari su me oduševile: savršena tišina i ludačko ubrzavanje.
Auto sam probao kratko u tipičnim gradskim uslovima i o osećaju vožnje ne bih trošio reči, to se jednostavno mora probati i doživeti. Sam automobil je klasičan hatchback, sa vrlo lepo urađenim enterijerom, kabinom reda veličine Megane3 i prtljažnikom reda veličine Clio4. Izuzetno mi se dopada vozačko mesto, pogotovo instrument-tabla i multimedijalni sistem. Da imam mogućnosti kupio bih ga ovog momenta bez oklevanja.

Što se tiče nekih tehničkih detalja: vreme punjenja je zavisno od snage uređaja za punjenje od 3,5h do 10h (kućna mreža). Autonomija je leti do 240km, zimi do 150km. Imam nekoliko fotografija ali još ih nisam prebacio na komp, prvom prilikom ih "kačim". Do tada, koga interesuje više može da pročita ovaj članak: http://www.autoexpress.co.uk/renault/zoe
Improvizacija je majka svih...sekiracija.

Crazy Laguna2.2dCi

Renault Zoé E-sport concept, 460ks, 0-100 3,2sec. :help:

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Stragi21

Sve ih vise ima a ovakav bi mi lego extra  :zubo: