Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Megane grandcupe,auto vuce u desno

Započeo Kile madjija, 17.01.2025. - 21:09

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kile madjija

Ova informacija ce mi biti od koristi,ako je samo nestalo,verovatno ce i da se vrati...
Upravo ga vozim,prav ko strela...

zokce

Uglavnom je to zbog guma, gazeci sloj se tokom voznje prilagodio, potrosio se tamo gde je bilo ',visak'. Mada jos nisam cuo da se dessva sa novim gumama.
Vozi dok se ne promeni stanje.

Ap0calypto

Imao sam isti problem neke 2 godine. Vukao u desno preko 50km/h. Zamenio gume, zadnja desna je imala čudno oštećenje na gazecem sloju. Uradio regulazu u Kedi, Novi Sad. Ispravili volan da stoji pravo. Auto ide kao strela, puštao sam volan pri 150, samo pravo ide :D.

Sent from my Poco using Tapatalk
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Kile madjija

A kod mene je vuklo u desno ispod 50kmh,za sada se sve sredilo...nikakvih problema nema,cak je i skripanje prestalo samo od sebe...
Da li mozda postoji opcija da se ukine start stop,da ne se aktivira posle svakog paljenja...

Ap0calypto

Moze preko dijagnostike, ili sačekas da akumulator oslabi, pa ce ga racunar ugasiti sam.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

slavko_bgd

Clip dijagnostikom se ne može isključiti S&S, kao ni bilo kojom drugom dijagnostikom .
Može se isključiti pomoću ddt4all aplikacije/dijagnostike.
Kod nekih Kineza koje sam vozio, S&S se može isključiti permanentno kroz menije dostupne vozaču. I to mi je super.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.