Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
B

lampica za ulje na bordu...

Započeo bocca83, 03.04.2012. - 17:54

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bocca83

Pozdrav prijatelji,

Stvar je ovakva: Pre desetak dana naletim na malo veci kamen i pocepam karter i pumpu za ulje u karteru. Stao sam posle nekih 50m metara na proširenje.
Odem u AK Francuz, i oni sve to srede kako treba. Sutradan kada sam upalio auto da krenem na posao posle nekih 500m upalila mi se lampica za ULJE i STOP i posle 3-4 sekunde ugasila. Posle nepunog kilometra opet isto. 2 dana nije se palila pa opet, ali samo kad krecem sa posla, nista ujutru.....
Primetio sam da mi tu lampicu upali samo dok ne podigne malo radnu temperaturu. Inače pali kao mina, ima normalan rad za dizela, nista cudno i nikakvih cudnih zvukova. Ne znam sta mu je. Imate li neki predlog sa da radim? Da li neko ima slicnih iskustva? Gde se nalazi taj senzor za ulje, da ga skinem, ocistim.....

Hvala unapred na pomoci.

coazr

Idi u AK Francuz i reci da ti to srede, moguce da indikator pritiska ulja gubi kontakt, ali sto bi se sekirao, oni su uradili popravku, nek provere sta je....

bocca83

To sam i nameravao da uradim. Em me odrali, em nije sve kako treba. Reklamacija i dovidjenja.
Mislio sam da nije nesto komplikovano da mogu sam da sredim tj kod drugara u servisu, a ne kod njih ponovo.....

ajra

Citat: bocca83 poslato 03.04.2012. - 20:52
To sam i nameravao da uradim. Em me odrali, em nije sve kako treba. Reklamacija i dovidjenja.
Mislio sam da nije nesto komplikovano da mogu sam da sredim tj kod drugara u servisu, a ne kod njih ponovo.....

izvestavaj nas sta se desava dalje, cisto da znamo u kom krugu da zaobilazimo taj servis ;)
slazem se da nema igranja sa pokazivacem ulja, iako ja toj elektronici ne verujem mnogo, pa svakih par dana proverim ulje na sipci ;)