Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Poliranje karoserije automobila

Započeo Dogac, 04.04.2008. - 19:13

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ap0calypto

Ostao sam dužan, konačno sam probao taj nano sprej juce. Podseca na neko ulje kad se maze, recimo kao keramika sa farove. Ispari i posle se obrise višak. Auto je bas bas cist, videcemo kako odbija tecnost i prljavštinu. Priprema laka pre nanosa se podrazumeva

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

mire

To je onaj sa aliexpressa? Aj baš javi kako izgleda kad krene neka kiša, so sa puta i slične đakonije. :)

Ap0calypto

Bas cu obratiti pažnju, sledeći vikend cu svoj auto srediti sa tim

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Ap0calypto

Sređen danas i c4P sa tim Nano ling dong pong. Peugeot 107 je i dalje cist i dalje se sija. Nije bilo padavina pa ne znam kako ce se kapljice ponašati. Svakako se ovo cudo lakse nanosi i brze je od klasicnog voska.

— Robert Todd Carroll

Ap0calypto

Padala kisa, i tokom puta je stala. Auto je stigao suv na odredište. Deluje da taj sprej radi kao vosak.
Inace nisam morao paliti brisače, da li je od šampona sa perionice ili je nekim cudom ostao Rain off. Kapljice su same bezale sa šoferka

— Robert Todd Carroll