Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problem sa spoljnim retrovizorima

Započeo Mix, 26.11.2008. - 11:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bajonebg

naravoucenije ne savijati ih kad su ovako niske temperature,kao sto sam i pretpostavio..

buvac

moj levi retrovizor je prazan, ja ga skroz rasklopio i u njemu nema nikakav kontakt nasta bih zakaio buksne koje vise u njemu . dok desni radi savreno iako jee napuko.
pa bi trebalo kupiti desni.

Sauriann

Citat: buvac poslato 14.02.2010. - 19:51
moj levi retrovizor je prazan, ja ga skroz rasklopio i u njemu nema nikakav kontakt nasta bih zakaio buksne koje vise u njemu .

jesi primetio da je bilo nešto pa sklapano ili misliš da fabrički nisi imao grejač levog?

Exception®

2 buvac: verovatno je puklo staklo levog retrovizora pa su zamenili običnim staklom koje nema džekove a koje su tog momenta imali na stanju. Ako auto ima buksne, treba preko broja šasije da poručiš staklo levog retrovizora i najverovatnioje će ti stići sa grejačem :ok:
ΕΛΛΑΣ

buvac

hvala puno exeption, ti si kralj

sineza

Čuli ste sigurno za onu priču o dva jarca na brvu, e pa ja ti naleteh na sred mosta na mog parnjaka u CLIU i odoše obadvoici ogledala. Mislim ni po jada ima toga u trafici kolko se ovi renoi  voze, ali ne leži vraže jedino uspeh da nabavim neko plastično ogledalo  ko sa vašara.
Mislim pomoć stiže sa net-a a tu nadjoh ogledalo za Reno Senik, cena ok ali prodavac nezna dali paše za moj auto. Pa sad gospodo kolege
ako neko ima slično iskustvo pišite. Inače još da dodam CLIO je 2006 o godište, bio je mini ven i uvezen je iz francuske. :nezna:

EDIT: Spojene teme

mkrnjic

ja sam za mog Megana I uzeo samo ogledalo desno i rekli su mi da je od Clia i da su isti ... prodavnica Auto Extra radi samo Renault delove ... pozovi TTD ili Auto Profi ili KUMIR ... sve su to specijalizovane prodavnice koje rade samo Renault-a

PS to ogledalo pre 2 god platio sam oko 1200 din... sve telefone možeš naći u Halo oglasima

Exception®

Megane I, Scenic I, Clio II... Sve su to ista ogledala ali IPAK treba proveriti po kat. broju jer kopče baš ne moraju uvek da budu iste :fucka:. A postoje i ona ogledala sa i bez dela za "mrtav ugao" tako da ti je moj savet da prko broja šasije prvo doznaš kat. br. pa onda sve ostalo :ok:

ΕΛΛΑΣ

sineza

Hvala na odgovorima i izvinite me sto nisam odmah odgovorio. Imao sam problema sa net-om ( ipak je ovo Srbija ma sta mi vozili ). Jos samo jedno pitanje , ima li na internetu neki sajt gde lepo otkucas broj sasije a dobijes kataloski broj dela koji ti treba? Hvala :ziveli:

Exception®

Ne bi trebalo da bude osima ako neko nešto nije hakovao :bigl:. Postoji program za to tzv. Dialogys :yeah:

ΕΛΛΑΣ

Panos

Levo ogledalo (staklo) retrovizora ima dodatak za mrtav ugao.
Da li imaju grejace retrovizori?

Meni se isto dogodilo (jarci na brvnu) pa sam desno ogledalo prebacio na levu stranu dok nisam kupio novo.

Koja je cena ogledala za Scenic?
no signature

sineza

Oko 1000 dinara na limundu ,ako jos traje licitacija.

Exception®

U Renaultu ogledalo košta cca 30 €. Inače, sad sva ogledala dolaze sa dodatkom za "mrtav ugao" i sa konektorima za el. retrovizor, bez obzira da li je u pitanju običan :ok:

ΕΛΛΑΣ

sineza

Ovo ogledalo koje sam video je originalno novo i to sa grejacem .Tip ga vec treci put stavlja na aukciju . Mozes pogledati i reci mi da li pase za moj auto.

Exception®

Znam, video sam o čemu se radi :wink:. Posle sam stupio u kontakt sa njim (ni on ne zna da li je za Clio II ili Clio III) a ja sa slike ne mogu da provalim baš 100%. Isto tako mi je rekao da ih ima po potrbi jer ih pravi neki njegov drugar za 10 € :yes:
ΕΛΛΑΣ