Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problem sa spoljnim retrovizorima

Započeo Mix, 26.11.2008. - 11:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Panos

Citat: Exception poslato 13.04.2010. - 18:40
U Renaultu ogledalo košta cca 30 €. Inače, sad sva ogledala dolaze sa dodatkom za "mrtav ugao" i sa konektorima za el. retrovizor, bez obzira da li je u pitanju običan :ok:
Meni je bilo puno da dam 30e za staklo (ogledalo) pa sam kupio zamensko. (750din )
no signature

eto tako

Zna li ko jesu li isti retrovizori na Meganu II i Cliu III jer izgledaju potpuno isti SPOLJA , takodje me zanima da li je moguce montirati ''samo sklopive'' retrovizore sa Clia i sta je sve potrebno da bi radili !?

Unaorijed zahvalan , DD .

EDIT: Spojene teme
Citat: wcyber poslato 22.02.2016. - 11:22
Ja za ovo leto cekam da vidim gde ce krenuti reke imigranata i koji ce granicni prelazi biti zatvoreni .. mozda stvarno crna gora ostane jedina destinacija :D

mkrnjic

pa sigurno mož' da ih montiraš ... al teško da će d' rade  :rotfl: ... Šalu na stranu sigurno će biti ožičenje problem i ne verujem da mogu da se naknadno provuku žice. Takođe čisto sumljam da su žice već postavljene, a da su namontirani obični retrovizori, jer se u auto industriji pazi na Svaki Centimetar bakrnih provodnika >> velika ušteda ... Naravno trebao bi ti i drugi prekidač za upravljanje retrovizorima koji ima i onaj donji položaj za električno sklapanje retrovizora

Ovo je samo moje logičko razmišljanje  :nezna:

twingo2002

Da li neko može da mi pomogne oko ovog problema !?

Gde više da pitam za poklopac za retrovizor ?

Auto je twingo 2002.god. CRNI

H V a L a :)

EDIT: Spojene teme

damal

Mislim da imaš samo 2 varijante: neka od ovlašćenih prodavnica rezervnih delova (prema serijskom broju auta) ili auto-otpad.....
Ja sam zimus polomio masku desnog retrovizora, kupio u prodavnici, ofarbao u boji kakva je bila i montaža 5 secundi....

sagittarius82

mislim da je bolje da okrenes i pitas odmah ujedno za cenu .. ako ti deluje skupo okrenes par auto otpada u bg-u i raspitas se dal imaju i za cenu :)) to ti je cas posla i bolje investicija za bilo koj deo :))

jovanfasper

da li neko moze dami da neki brojtelefona gde mogu dakupim to zamensko ogledalo retrovizora ili to sto je 10 e...ne daje mi se 3500din za novo...

Milan.S.90

imas set za reparaciju ogledala u uradi sam za 195din iskrojis prema tvom ogledalu i nalepis i cao...nema razlike izmedju obicnog ogledala...evo mesec ipo dana 5 pranja i nista nije ogrebano...

Malivuk612

iam ja neko ogledalo od retrovizora za Renoa... Originalno... Neosteceno... Samo sto mi je u Sapcu...

edit: zaboravih da napisem, ako nekome treba, nek vice...

dishaka

ja za espejsa uzeo ogledalce kod: Djordja 063 395 291...u Beogradu, Medakovic... cena bila oko 300 din...  :kez:

NikolaP

Citat: Exception poslato 13.04.2010. - 18:40
U Renaultu ogledalo košta cca 30 €.

30EUR! Nisu normalni  :fiju: Ebay je zakon. Ja sam za Modusa uzeo KOMPLET ceo retrovizor, sa zmigavcem, kablovi, elektropodesiv, ma sve znaci komplet, za 45EUR. Nov novcat original.

highdook

Cao, drustvo. Evo, konacno mogu da se pohvalim da sam od jutros vlasnik novog Clia 3, 1.2.  :) E, sad, auto je uzet u srednjem paketu opreme - Expression, ima grejace na retrovizorima i po uputstvu koje sam dobio uz njega trebalo bi da je moguce preklopiti retrovizore dovodjenjem onog tockica na vozackim vratima u za to definisan polozaj. Na mom autu nema uopste oznacen taj polozaj i fizicki nije moguce okrenuti tockic do tog mesta, pa je moje pitanje da li uopste imam mogucnost da preklapam retrovizore, sto bi mi zaista bilo vrlo korisno, imajuci na umu da mi je kolski ulaz u dvoriste vrlo uzak (dizajniran za Yuga  :bigl:)??? Hvala unapred.

djiuliju

Ocigledno imas elektropodesavanje samog ogledala i grejace, al retrovizore moras rukom da sklopis

highdook

Izgleda da da si u pravu. I nije im bas sjajno resenje za auto proizveden 2010., al' sta je tu je.  :fiju:

djiuliju

Pa sta znam, verujem da je i to do paketa opreme, mozda neki visi ima. Tj ima sigurno, cim pise u uputstvu, oni stampaju jedno uputstvo za sve pakete.