Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problem sa spoljnim retrovizorima

Započeo Mix, 26.11.2008. - 11:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Pa ni novi megane u exspression opremi nema elektro-preklopive... tek u dynamique opremi ima  :yes:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

highdook

Hvala puno, ljudi, odlicni ste.  :too:  jasno, sve je to do paketa opreme, nego sam se nadao da kad vec imam grejane, elektropodesive retrovizore mogu i da ih preklopim iz kabine.

eto tako

Zna li se da li ex vanovi imaju instalacije u vratima tj da li mogu da se ugrade el.retrovizori a da se covjek ne muci puno :)
Citat: wcyber poslato 22.02.2016. - 11:22
Ja za ovo leto cekam da vidim gde ce krenuti reke imigranata i koji ce granicni prelazi biti zatvoreni .. mozda stvarno crna gora ostane jedina destinacija :D

Milan.S.90

Citat: eto tako poslato 02.01.2011. - 21:07
Zna li se da li ex vanovi imaju instalacije u vratima tj da li mogu da se ugrade el.retrovizori a da se covjek ne muci puno :)

ja nemam za ostale ne znam :P

Dax BG

Pozdrav drustvo i Sretna Nova 2011! Potrebno mi je staklo za levi (vozacev) spoljni retrovizor. Ukoliko neko moze da mi kaze gde se moze kupiti staklo sa grejacem, posto me je "lola" potkacio i polomio moje. Napravio sam za prvu pomoc obicno, ali svi znate mane "budzenog". Pomoc :shit:
Opusteno...

MarCoM

Ajde da se i ja priklučim ovoj zimskoj temi.Vozim Clia 2 i preklopio sam desni retrovizor pred ove mrazeve,jer nisam vozio auto.Jutros,ja da ga vratim,kad ono kvrccccc.Polomio se.potpuno se odvalio onaj metalni cilindar i ne može ni da stoji,a kamoli da se savije.Retrovizor je elektro-pomičan i ispravan.Na kraju sam morao da ga fiksiram sa 2 šrafa,tako da sad tek ne može da se preklopi.Da li je neko od forumaša skorije manjao desni retrovizor za Clia 2,a ako jeste,koliko ga je koštalo to zadovoljstvo,pre svega polovno.Treba mi orijentaciona cena,jer kod mene u KG,situacija sa otpadima je ravna nuli,jer nemam nameru da dajem neke basnoslovne pare za retrovizor,makar ne do proleća,ili dokle ga neko ,,slučajno'' ne zakači na parkingu.Pozdrav svima iz KG. :banghead:
Да се зна ко тресе шљиве,а ко чека у потоку!

SlObOdNi

Mene znaju kao portparola otpada koji drzi Zeljko iz Obrenovca :laugh:
imas broj u temi o otpadima
cini mi se da je oko 1000-1500 ceo retrovizor obican a 2000-2500 elektricni.... :nezna: mozda i lupam, pozovi.... ima sigurno

MarCoM

Hvala na brzom odgovoru,kao i uvek.Pozvaću ovih dana da proverim.Još jednom hvala i srećno Badnje veče svim forumašima.
Да се зна ко тресе шљиве,а ко чека у потоку!

SlObOdNi

nuk

jovan1978

pozz imam jedan problem sa retrovizorima.u pitanju je scenic 2,2004,u pocetku su hteli da se preklapaju na onaj prekidac na vozacevim vratima a u zadnje vreme nece.nije bilo nikakvog udaranja ni loma plastike.podesavanje gore-dole radi a preklapanje odjednom nece pa ako neko zna u cemu je fora neka javi....pozz

NikolaP

Da ja samo dodam moje iskustvo za kupovinom retrovizora. Elem, kad sam kupovao auto (polovan naravno), nisam provalio da je prodavac bio odvalio retrovizor pa ga nekako zalepio da se ne vidi, odlomio se na zglobu, komplet (ko je video Modusa, retrovizor mu je poveci, sa zmigavcem). Oktrio sam posle nedelju dana kada sam probao da ga preklopim, ostao mi u ruci. :mad:
Na srecu, burazer mi je u inostranstvu, pa sam mu nasao na nemackom ebay-u gde da mi uzme. Dakle, potpuno nov, originalni retrvozior, elektropodesiv, sa grejacem, sve sa postarinom Nemacka-Belgija me je izasao nekih 45 evra.
Sad malo   :OT:
Na zalost, zbog ove drzave i tuzne price sa PayPalom u Srbiji, i bezobrazne price sa nasom carinom, nemamo mogucnosti da lepo ko sav normalan svet kupujemo preko neta. Dok sam trazio retrovizor za Modusa, na ebay-u sam nasao brdo delova i opreme, od limarije do mehanike, za izuzetno povoljnu kintu.
Da sam retrovizor porucio da mi stigne ovde direkt, carina bi me odrala....

cikajowa

Citat: nuk poslato 07.01.2011. - 22:24
http://www.polovniautomobili.com/oglas851006/retrovizori_i_delovi_retrovizori/

danas naletim na oglas, mozda nekome koristi
Hvala na ovom. Danas mi stize porucio sam staklo za desni ,suvozacev. Sa grejacem, samo ogledalo 17e..
Zna neko kako se menja, skida?

SlObOdNi

cikajowa