Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sigurnosni šrafovi za felne

Započeo Click, 26.11.2008. - 19:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

podun

Mozes da odes u ovlascen servis u narucis ga, mislim da nije skup, a dotle SPICANGLE su keva :too:!

mamlaz

Citat: Mladen poslato 24.02.2009. - 01:18
A jesi li gleadao ispod sedista? :) Ja ne bih odustao dok ne zavirim svuda. Inace taj kljuc je toliko prost da mora da moze da se napravi neka zamena, ako vec nema da se kupi.

danas, kad završim sa dnevnim obavezama, idem u detaljni pretres enterijera automobila.   :yes:

Citat: podun poslato 24.02.2009. - 07:36
Mozes da odes u ovlascen servis u narucis ga, mislim da nije skup, a dotle SPICANGLE su keva :too:!

imaju ga na lageru i košta 2090 dinara, u kompletu sa 4 vijka za poklopac.
jutros sam probao sa špicanglama i nije išlo. malo je falilo da ih polomim i zglajznam vijak.
doduše, te špicangle jesu loše i rasklimatane.
probaću kasnije sa nekim jačim.

Malivuk612

vidi na nekom otpadu ako imaju... il na kraju naruci to za 2k... nije tolko strasno... mada je samo parcence metala...
ili ako nadjes neki slupani reno, pa da uzmes (kupis)...

Click

Moze da se naruci samo kljuc, znam 100%.

EDIT: spicangle zavrsavaju posao, provereno. Uverio se licno. Samo je problem ako sraf nije zardjao od vode, onda je malo cupavo i bilo bi bolje da imas taj T kljuc.

fLiP

Hirurg odakle tebi spicangle?! :D  :rotfl: Ja ne diram tvoj alat! :fucka: Nemoj ni ti moj. :celb1: :celb1: :celb1: :celb1: :celb1:

Click

Imam ja svasta.... Imam i T kljuc... Ali i kljuc za poklopce  :fucka:

fLiP

T kljuc se zove samo sto tako izgleda. ;) A sta ima na vrhu?! :D moze biti T10, T12... Moze biti i inbus... :D

A u nasem slucaju moze biti i kljuc koji nama nedostaje!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ustvari meni i ne treba ja imam celicne felne. :D To sam zaboravio! Trebao mi je za scenica koji sam prodao! Rupe u glavi...  :doh: sta da se radi.

Click

Citat: Click poslato 24.02.2009. - 18:13
Imam ja svasta.... Imam i T kljuc... Ali i kljuc za poklopce  :fucka:
Nisam rekao da je to isto  :fucka:

fLiP

Pa zar nije i taj kljuc za poklopce oblika slova T? :)

Mladen

Exception®

Nisam čitao ceo topic, uglavnom znam šta ti treba. Neki dan sam prvi put menjao gumu na ćaletovom Cliu II (kupio ga novog 2005.) pa sam isto tražio kljič. Našao sam ga u plastičnoj kesici u pretincu kod suvozača, uredno fabrički spakovanog. Ćale me bledo gledao, kaže da nije ni znao za tako nešto. A ja ga zamišljao negde na drumu kako stoji na kiši sa bušnom gumom i čeka da mu neko kaže šta i kako dalje :celb1: :celb1: :celb1:
ΕΛΛΑΣ

Malivuk612

mamlaz

pronašao sam ga!   :hura:
...ispod suvozačevog sedišta.

kao da je prethodni vlasnik hteo da ga sakrije!
mislim: alooo, kako je dospeo ispod suvozača?
:tup:

ipak se potvdrilo da prvi put nisam auto dovoljno prekopao i pretražio.

Click

Mladen

Citat: Mladen poslato 24.02.2009. - 01:18
A jesi li gleadao ispod sedista? :)

Citat: mamlaz poslato 01.03.2009. - 21:38
pronašao sam ga!   :hura:
...ispod suvozačevog sedišta.

:smoke: