Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sigurnosni šrafovi za felne

Započeo Click, 26.11.2008. - 19:46

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dogac

Citat: mamlaz poslato 01.03.2009. - 21:38
pronašao sam ga!   :hura:
...ispod suvozačevog sedišta.

kao da je prethodni vlasnik hteo da ga sakrije!
mislim: alooo, kako je dospeo ispod suvozača?
:tup:

ipak se potvdrilo da prvi put nisam auto dovoljno prekopao i pretražio.

Nastavi da tražiš,možda ima još nečega!  :laugh: :laugh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

fLiP

:hura: :hura: :hura:

Podigni zadnje klupe. Ispod klupa imas bunker celom duzinom :D Pogledaj da li nemas jos negde bunkere. Mozda nadjes koje kilo belog.  :celb1: :celb1: :celb1:

Malivuk612

hahahahahahahahahahaha

extra  :yeah:

Stragi21

Ja trazio i nisam nasao a zena mi jos kaze:Ja sam to videla,al' ne zna gde  :tup:
Nasao neki kljuc kao od zice,ne znam za sta sluzi ali ja uspeo sa tim da odvijem one male srafove,lako se odvijaju.

Malivuk612

taj je za skidanje poklopca alu felne kad nema sraf...

sutra lepo povadis sve iz auta, zaviris u svaku rupu i ima da gi nadjes...  ;)

Exception®

Citat: Stragi21 poslato 12.03.2009. - 18:37
Nasao neki kljuc kao od zice,ne znam za sta sluzi ali ja uspeo sa tim da odvijem one male srafove,lako se odvijaju.

Taj ključ ti služi kad nekog šlepaš da možeš da skineš plastičan poklopčić na braniku ;)
ΕΛΛΑΣ

Malivuk612

al ima i alu felni koje imaju poklopac koji se samo nabije... vido sam na laguni 1...  :angel:

Cherokee

Ajd da dignem malo temu iz mrtvih:

Zna li neko u NS gde mogu da nadjem sigurnosne srafove? Hocu da metnem na felne, za ne daj Boze  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Malivuk612

ma nemas nista od toga... komsiji su pre neku nedelju skinuli sve 4 felne sa alfe 147, fabricke, sa sigurnosnim...  :fiju:

a treba paziti kad se kupuju ti srafovi da budu iste duzine i gramaze kao ostali jer na velikim brzinama hoce da trese tocak...

Cherokee

Znam ja kada se neko nameraci da ce ih skinuti, i znam da ovo nije najbolje resenje, ali eto, da se bar koliko-toliko utesim  :nezna:

Kontam u AP sportu da bi trebalo biti? Ex javi se, znam da imas veze sa njima  :zubo:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Mr.Black

Ma imas bre da ih kupis svuda  :nezna:  idi do prve radnje sa auto kozmetikom i naci ces ih! Na kraju krajeva odes do Temerinske ulice, tamo ima puno tih radnjica sa dzidzabidzama i neces omasiti ;)

Alhemičar

Sada sam zvao u Renault da pitam za sigurnosne srafove ali za celicne felne i kazu ne postoji.   :nezna:
Kaze meni covek : "Na zapadu se ne kradu celicne pa se za njih sigurnosni i ne prave,a mi smo jad i beda"!    :wtf:     :rotfl:

Da li je moguce da to nemaju?I zna li neko gde bih mogao kupiti kvalitetne?Pretpostavljam da se srafovi za celicne i alu razlikuju..
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

makarije

sigurnosne srafove imate u "Gumatic-u" u Temerinskoj  i u svim bolje snabdevenim auto-radnjama ( mislim da je cena oko 1200-1500 )

Srafovi za alu felne su duzi od srafova za celicne a sigurnosni su iste duzine kao i za alu .

Mozete staviti sigurnosne i na celicne felne ali proverite da slucajno ne kace ( na meg III ne kace - provereno  :yes: )

Aako vec uzimate sigurnosne srafove trudite se da kljuc drzite na sigurnom mestu u autu da ga ne bi slucajno izgubili
Za sigurnosne nastavak 17 a za obicne 19 .
Ukoliko vam se desi da izgubite kljuc ne panicite i ne "razbusujte" sraf ! - svaki jaci vulkanizer ima kljuc koji skida vas sigurnosni
( i koji krade tocak  :rotfl: )
zenu dupe krasi a tortu orasi

Alhemičar

^^
U Gumatic-u sigurnosni kostaju 800 dinara.Medjutim, posto ja ne znam dimenzije srafa a naravno to ne znaju ni oni, morao bih da skinem jedan sraf pa da uporedjujemo.To nikako nisam hteo da radim na parkingu temerinske ulice i na kraju sam odustao od kupovine kod njih.
Zvao sam npr. kod Srdanova (vulkanizer) i kod njih je set sigurnosnih 2000 dinara. Kada bih znao da su ti skuplji i bolji,ne bih zalio i odmah bih dao pare.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

damal

^^
Pitao sam ja HIT pre par nedelja za istu stvar i rekli mi da imaju Renault-ove koji kostaju oko 4000 RSD. Medjutim, moram da dodjem autom ili donesem sraf da prema njemu uporede pravi (broj sasije tu ne pomaze  :rotfl:) - sto dovodi u sumnju verodostojnost tvrdnje da su "Renault"-ovi.
Zatim sam bio u GangLand-u - i tamo imaju ali moram da im kazem dimenzije srafa i "korak" sto takodje nisam znao pa sam zabatalio do daljnjeg..... :doh: