Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Rashladna tečnost (antifriz)

Započeo nuk, 17.11.2008. - 07:23

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Suni,kao sto sam i ja sunuo  :hahahi:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Storia

Mislim da ne bi smelo da se meša :nezna:
Možeš imati oči a i dalje biti slep

Dapper

Šta da se meša?? Ja nemam antifriz uopšte!!
Na DIZEL se greje, na PLIN se kuva, NA BENZIN SE VOZI!!!!!!

краниосакральная терапия

Storia

Stara i nova rashladna tečnost.
Možeš imati oči a i dalje biti slep

Dogac

Ja sam na staru dosuo novu...bas aam pitao ove u servisu,kazu slobodno.  :nezna:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Dapper

Aaaa...misliš da se stara ispusti..a nova sipa?? Ja mislim da nije strašno i da dosipam i onako sam na min.

краниосакральная терапия

RS TEAM

Citat: Dapper poslato 13.12.2009. - 14:33
Aaaa...misliš da se stara ispusti..a nova sipa?? Ja mislim da nije strašno i da dosipam i onako sam na min.

Sve zavisi koja ti je tečnost u sistemu ako je plava onda ne smeš da mešaš....ovo je total g12 i 100% znači koncentrat, a nivo će ti uvek biti oko minimuma jer nešto nije u redu s bidonima na kliu pa ako sipaš više on izbaci i ostane opet na min
Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

Dapper

Pa sipao sam pre 4 dana..nije 100%, žut je..i sa 1l mi je tačno došlo do max...i mislio sam da kad povuče u sistem da će pasti makar do pola..međutim za živo čudo evo već 4.dan stoji na max, možda koji milimetar ispod ali to je neprimetno!!! A baš sam vozio ovih dana dosta po gradu..a u Nišu je ovih dana baš padao  :2023:...

краниосакральная терапия

filo

Koji antifriz sipa Hit Auto?  Dolivali su nesto crvenkasto i mesali sa postojecim .  Mislim da su preterali .  Naj verovatnije koncentrat. Zakucava kazaljkicu na testeru .  - 50  :help:
ALP & Net Radar DSP2  Valentine ONE

Zmix

zubo

Mislim da je kao u megan G-12

sr110

U meganu II 2006.god. tecnost za hladjenje motora(antifriz)je zute boje.Interesuje me da li smem da sipam g12 (da pomesam sa zutom) koji je crvene boje jer ne mogu u Lazarevcu da nadjem tu zutu tecnost,a da idem za BG za jedan litar!!!!!!!!!!!! :mad:

makarije

:stop:   nikako ne mesati rashladne tecnosti     :stop:

dodaj dest.vode dok ne nabavis  :wavey:
zenu dupe krasi a tortu orasi

acika76

pozdrav forumasi....eo da iznesem moj problem posto na searchu nista ne nadjoh konketno o ovome.

Pre neki dan sva sreca na vreme primetim  da mi je podigao temperaturu...stanem i vidim da je ona cantrica za vodu prazna ...sutradan dospem 4 litra vode i vozim da vidim dali negde trosi i provalim da curi negde ispod otprilike u ravni sa prednjom osovinom .to nije kuljanje ali ipak sigurno 1 decilitar vode na sat vremena ...da li bi neko imao predstavu pre nego ga oteram u servis (zakazao)...dl da se brinem?....hvala

lukaimasa

Teraj u bilo koji malo kršteniji servis da ti podignu auto na dizalicu i vide gde curi, e kada to ustanoviš onda vidi gde ćeš da popravljaš. U ravni sa prednjom osovinom može da curi šta god hoćeš, od vodene pumpe, preko creva, hladnjaka sa koga može da se sliva niz šus pleh. Samo sam prvo proveri da ti nije odvod od klime to što ti vidiš da curi. Parkiraj, upali auto, ne pali klimu i vidi da li onda curi. Ako ti nije otišao u crveno sa temp. realno nemaš razloga za neku veliku brigu. :ok:
Realnost nije briga na koju se mi obaziremo.
Koža, klima, ABS, pa nemao ništa jes'!