Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault 5+ program

Započeo Byk, 28.06.2012. - 16:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Byk

SlObOdNi

eto mene neki dan u servisu sa 11e :zubo:

Byk

svaki popust se isplati. bicu primoran da sledeci mesec iskoristim za servis.

Gaudi

ko se ne nadje u problemu nije ni svestan koliko ovo znaci, prava stvar  :ok:

cika mili

Citat: vgorenc poslato 28.06.2012. - 16:05
http://www.hitauto.rs/renault/odeo/odeo/5plus_program.php

Superiška!Ja ću morati pričekati,jer imam još 4 godine garancije. :kez: Al će da mi skinu kožu s leđa. :doh:

jajajaja

Ne pise da li te slepaju do servisa ili ne, da li se to placa, da li majstor se placa i koliko itd.

Sta mislite ovo ili AMSS kartica za put u grcku?

profesorPROST

Ne razumem ovo: SPECIAL 5+ i REGULAR 5+ isto koštaju, a ovaj daje više "Kompletan pregled vozila" :hmm:
Renault 12 TL 1974.-1989.

Aladin

Citat: jajajaja poslato 28.06.2012. - 23:06
Ne pise da li te slepaju do servisa ili ne, da li se to placa, da li majstor se placa i koliko itd.

Ja imam AMSS , a sada cu da uzmem i ovo :P. Sto je sigurno, sigurno je  :rotfl:.

Byk

Citat: jajajaja poslato 28.06.2012. - 23:06

u pravu si. dosta toga nije napisno. imao sam amss i sa njima barem znas sta i kako.
morace neko da zove da se vise informise za ovaj 5+. mene konkretno vise interesije popust zbog servisa koji me ceka.

toni67

Moraću da odem do servisa da malo razjasne ovu ponudu, u suštini izgleda povoljnije od žute AMS kartice koja košta 2000 din i koju imam već 3 godine.Ukoliko je uračunato i šlepovanje do renault servisa u slučaju kvara  bez obzira na kilometražu + popust na delove, onda je ovo dobra ponuda koja daje veliku sigurnost vlasnicima Reno vozila.

zezam krizu

ma sve to lepo izgleda na papiru, a kada budete pozvali renault asistance kod nas ima da izvisite samo tako, to vam kazem iz licnog iskustva  :fiju:

jajajaja

Mozes da ih tuzis ako ne dodju, za nadoknadu stete transporta sto su oni trebali da urade. I dobio bi 100%.

Znaci ako je renault assistance sr*nje, ipak idem ja na AMS, ali opet popust od 25% na delove nije lose uopste, kupis par amortizera i vec si u plusu.

toni67

Ja danas uplatio 5+ u servisu Krunić u Nišu, na papiru sve izgleda super, videćemo kako će biti u stvarnosti.

Byk

daj malo vise informacija, sta kako... sta je to super na papiru ? :D ja nisam imao vremena da svratim ....

trikosm

Zakazao servis u RENO SAVA za subotu pa ce da vidimo sta je i kako je.

Na prvi pogled ne deluje uopste lose.