Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault 25 Limousine

Započeo Click, 22.12.2008. - 18:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dogac

Koju kaficu sa ovim čudom? Gde da ga uparkiram...trebaju mi 2 dužine iznad trga da stanem!  :help: :laugh: :laugh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Boki

Dogac :doh: pitaj zene....duzina je bitna! :o: :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male

Dogac

Uh al mene devojke lažu!!!  :place:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

fLiP

Citat: Boki poslato 24.12.2008. - 09:12
da se zaborave svi problemi taj dan :fucka:

I da provedete to vreme ispod kola. :D

Boki nekima je vazna i tehnika!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Click

Ajde ne pricajte svasta, smejace vam se..Jos se voze 11 electronic kod kojih sve radi.. Ne terajte me da i to trazim  :bat:

Boki

Citat: Click poslato 24.12.2008. - 15:28
Ajde ne pricajte svasta, smejace vam se..Jos se voze 11 electronic kod kojih sve radi.. Ne terajte me da i to trazim  :bat:
Potrazi koju slikicu unutrasnjosti R11.Verujem da veci deo ljudi nikad nije video taj auto,bilo bi zanimljivo videti ga :yeah:
Evo pronadjoh i ja nesto:

&feature=related
Nisu sale za umove male

Nikola_G

Imam detaljan katalog R11,jako kvalitetan papir i stampa i fotke...
Bas tu napucanu verziju sa full opremom,i izgleda mnogo dobro i danas  :celb2:

I steta sto nema niko na forumu R11,jer je pored 21 moj omiljeni reno,ja sam malo u retro fazonu  :fucka:

El Bayanero

Ja cu samo napomenuti da je R11 bio auto godine(nemogu se sjetiti koje), neki dan sam bas zagledao TXE verziju koja je navodno imala glasovna upozorenja i sve ostalo...Covjek je ubacio dizel motor, nikako mi nije bilo jasno kako je uspio u tolikoj mjeri da zapusti auto-konjina glupava :gun:

Sto se tice Renault vozilica iz tog vremena moj komentar se zna- OL' SKUL RULZ :yeah:
Uvijek bih  rado vozio 11, 21, 9, 25 i ostalu kompaniju-imali su dusu, ili mi se bar tako cini.... :nezna:
Mr. Weber & Mr. Garrett

drMarty

Još uvek imaju dušu :yes:

amply

Citat: El Bayanero poslato 24.12.2008. - 23:10
Ja cu samo napomenuti da je R11 bio auto godine(nemogu se sjetiti koje),

R9 je bio auto godine. Sećam se jednog teksta - "Kralj makadama". Kad je kupio moj komšija mislio sam da ne postoji tiši auto na svetu.
Ako treba test iz Auto magazina R11 txe mogu da se potrudim da nađem i iskeniram.

El Bayanero

Bio je i R11 imao sam clanak...... ;)
Mr. Weber & Mr. Garrett

Click

Renault 9 je bio auto godine 1982. godine. Secam se da ga je moj otac kupio bas te godine, u TL verziji, sa naravno Cleon motorom od 1397 ccm i 60 ks. Bio je jedan od 6 automobila prve isporuke za SFRJ i bio je bez boje.. Znam da su ga svi u to vreme zagledali  :respect:
Divan auto sa kojim smo isto prospartali Evropu  :hail:

Fanđo

Ovo ja sanjam odavno..... nisam nijedan video uživo a rado bih se vozio u njemu ili ga vozio..... od Renault-a 25 bolji je samo jedan auto............... Renault 25 Limousine