Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
B

Problem: alternator / regler

Započeo banem, 31.12.2008. - 09:36

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SlObOdNi

bendix miklosiceva 8
011/344-24-62

mislim da je taj broj :)

IsNoGood

Pretpostavka je majka svih zajeba!

IsNoGood

Kupljen juce polovan alternator za 230e, odnesen jutros u HIT auto i zamenjen. Posle idem da pokupim auto, ruke izasle 4.500din. Kazu da radi kako treba, valjda ce i da potraje  :zubo:

U utorak zakazno kod Krstica da poprave i ventilator.

bane.lukic

Citat: IsNoGood poslato 09.12.2010. - 13:49
Kupljen juce polovan alternator za 230e

Znači nije mogao da se izvrši remont? Pošto je nov alternator?
Renault Scenic I ph2 1.6 16V 107KS, Renault Megane II ph2 2.0dCi 150KS, Renault Twingo I ph1 1.2 8V 58KS

Exception®

Eno, gore napisao :banghead:

Citat: IsNoGood poslato 03.12.2010. - 13:23
Otisao alternator, neki model kod Megana/Scenica II koji ne moze da se reparira. Cena prava sitnica - 77.000din  :tup:

ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

bane.lukic

Nisam primetio :o:

Uh bre, pa to baš onako :tup: :banghead:
Renault Scenic I ph2 1.6 16V 107KS, Renault Megane II ph2 2.0dCi 150KS, Renault Twingo I ph1 1.2 8V 58KS

IsNoGood

SlObOdNi

gde si uzeo alternator? mozda si malo vise platio :nezna:

za clia 2 1.5 dci sam cuveni mitsubishi platio 70e (nov 380e) :nezna:

IsNoGood

Uzeo sam ga gde sam ga nasao jer navedeni niko koga sam zvao nije imao. Svi su mi govorili cene 80-150e ali niko nije imao sta meni treba. Nasao mi ga je AK Francuz :)
Treba uzeti u obzir da CliaII ima koliko hoces po otpadima, a ovaj deo koji je meni trebao je poceo da se ugradjuje 2007. godine i to samo u ScenicII sa ovim motorom, ne i u MeganeII kako su prvo rekli, tako da je i ponuda tog dela dosta manja..

Cherokee

Renault - jednostavno nacini svakog vlasnika unikatnim... Probleme sto ima retko ko drugi je imao  :lool:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

dule-car

dakle kao sto sam napisao u temi lampice trpcu kao lampica zmigavca samo kad ga prvi put palim i to traje oko 3-4 min posle sve ok.Auto lepo radi i vuce samo sto mi se pale i gase te lampice ,ako iko zna u cemu moze biti problem boi bih mu zahvalan

EDIT: Spojene teme

chaslav

alternator, proveri kod elektricara... :wink:

zokid

možda ti pada napon u akumulatoru

SlObOdNi

otisao ti je regler na alternatoru :yes:
idi kod nekog elektricara