Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Elektroinstalacije vozila- Problemi, iskustva, saveti

Započeo vladknez, 06.01.2009. - 19:43

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

chaslav

javljao se kad pomeram rucicu za migavce, cini mi se da i kada sam stiskao kocnicu ne mogu sada tacno da se setim ali blinkala je u tim situacijama kratko za rikverc mislim da nije ili nisam video ...

momiska

pogledaj stanje kablova kod zadnjih stopaljki,pogotovo na prelatu preko lima,i pogledaj utikacko gnijezto,toc  je problem :wink:

mareclio2

Citat: chaslav poslato 26.12.2010. - 21:22
javljao se kad pomeram rucicu za migavce, cini mi se da i kada sam stiskao kocnicu ne mogu sada tacno da se setim ali blinkala je u tim situacijama kratko za rikverc mislim da nije ili nisam video ...
danas mi je par buta zatreperila i kada sam stisnuo kocnicu...gde je tebi tacno bio problem  :nezna:

SlObOdNi

konektor koji se kaci na stopaljku, onaj dzek, imas unutra limcice, njih tteba da iscistis, 99% :yes:

mozes i sam, to je standardna majstorska fora za uzimanje para.

Skines stopaljku (imas zavrtanj u gepeku, samo ga odvijes, mozes i rukom - i to je sve)
Raskacis konektor
Ocistis konektore
vratis sve nazad

i to bi trebalo da je to :ok:

mareclio2

Citat: SlObOdNi poslato 26.12.2010. - 23:15
konektor koji se kaci na stopaljku, onaj dzek, imas unutra limcice, njih tteba da iscistis, 99% :yes:

mozes i sam, to je standardna majstorska fora za uzimanje para.

Skines stopaljku (imas zavrtanj u gepeku, samo ga odvijes, mozes i rukom - i to je sve)
Raskacis konektor
Ocistis konektore
vratis sve nazad

i to bi trebalo da je to :ok:
znam za skidanje,menjao sam sijalice  :ok: nego kazi mi scime je najbolje da ocistim te limcice?

SlObOdNi

mareclio2

probacu to i nadam se da ce biti to u pitanju...javljam sta sam uradio tj kakv ce biti rezultat ciscenja   :hey1:

ba_ne

Citat: Sauriann poslato 19.09.2010. - 21:09
ovako je bilo isto kod mene...

i kod mene je sad tako al' ne obracam paznju...pa kada bi se jos i oko toga nervirao, poludeo bi skroz...:))))
blago onom ko rano poludi...

chaslav

malo izolirke ali malo vise piva i problem resen ........ :rofl: :cancan:
pogledaj prvo konektore koji se pominju na stopaljki ako nije to onda je ovo drugo ... :kez:

mareclio2

cao svima. posto sam imao problem vec napomenut da mi se lampica za z.maglenku upali prilikom ubacivanja u rikverc,pritiskanja kocnice ili davanja l.migavca skinuo sam zadnje stopaljke L+R i dobro ocistio konektore i jos sam i masu od akumulatora ocistio.od tada vise nisam imao problema... :kez:  :cancan:

chaslav

momiska

SlObOdNi

i jos bolje sto smo te mi ohrabrili :ziveli:
Taj problem je imao ako ne svako, ono bar polovina nas :yes:

Sada da slikas ljubimca i da nam ga prestavis :yes:

DarkoJ

Znači rešen problem. I meni je zatreperela nekoliko puta lampica zadnje maglenge....mada nisam ni obratio mnogo pažnju na to. Čim otopli, oblačim i ja plavi mantil pa da sredim to.  :zubo:

chaslav